ŠAMPION PROTIV NOVOSAĐANA: Novi Beograd protiv Vojvodine u Superligi Srbije
Foto: VK Novi Beograd/Miodrag Todorović

superliga

ŠAMPION PROTIV NOVOSAĐANA: Novi Beograd protiv Vojvodine u Superligi Srbije

Ostali sportovi -

Vaterpolisti Novog Beograda utakmicom protiv Vojvodine nastavlja takmičenje u Superligi Srbije.

Duel četvrtog kola A grupe sa Novosađanima na programu je u subotu na bazenu Sportskog centra “11. april” sa početkom u 19 časova i 45 minuta.

Novobeograđani su lideri grupe A domaćeg šampionata sa maksimalnim učinkom iz prethodne tri utakmice, dok je Vojvodina upisala jedan trijumf i dva poraza.

Ovo je veoma bitna utakmica za nas posle bolnog poraza u Ligi šampiona od Sabadelja”, počinje priču prvotimac Novog Beograda Vasilije Martinović i potom dodaje:

Učinićemo sve da utakmicu iskoristimo za korekciju grešaka koje smo napravili u duelu sa Sabadeljom i podignemo samopuzdanje. Sigurno je da neće biti lako, ali moramo da opravdamo ulogu favorita, a to ćemo uspeti samo ukoliko budemo imali maksimalno ozbiljan pristup i visok nivo koncetracije”, konstatovao je Martinović.

Jedan od najperspektivnijih srpskih vaterpolista sumirao je utiske i iz duela sa Sabadeljom, u kome je Novi Beograd u poslednjoj četvrtini ispustio stečenu prednost i neočkivano izgubio:

Neobjašnjivo smo pali u toj četvrtoj deonici. Nismo postigli gol, generalno smo igrali voma loše u napadu. Sopstvenim greškama poklonili smo pobedu Sabadelju. Imali smo kontrolu igre i rezultatsku prednost, ali sve to smo ispustili neshvatljivim grešakama. To nas je skupo koštalo, a rival je iskoristio svoje šanse i napravio preokret”, zaključio je Martinović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track