POTRESNO! U STRAVIČNOM POŽARU IZGORELO IM SVE ŠTO STVARALI 50 GODINA: Slike koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim (FOTO)
Foto: Slovan Ruma

strašno

POTRESNO! U STRAVIČNOM POŽARU IZGORELO IM SVE ŠTO STVARALI 50 GODINA: Slike koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim (FOTO)

Ostali sportovi -

Sala i prostorije bokserskog kluba Sloven iz Rume izgorele su do temelja u stravičnom požaru koji se dogodio pre nekoliko dana.

Ovaj klub sa višedecenijom tradicijom tako je preko noći ostao bez ičega...

Redakciji Kurira obratio se Mišo Trivković, čiji pismo vam prenosimo:

- Pišem Vam ispred bokserskog kluba “Sloven” iz Rume, povodom kritične situacije koja je zadesila naš klub. Naime, 9. novembra našu boksersku salu je zahvatio veliki požar, koji je celu salu uništio i onemogućio je za dalje korišćenje. Sala je, nažalost, imala loše instalacije, jer je kao takva napravljena pre više od 50 godina kao sala za fizičko pored rumske gimnazije - piše Trivković i dodaje:

- Naš klub ima višedecenijsku tradiciju, kao nastariji gradski bokserski klub u Rumi, a i šire, jer se naše osnivanje vezuje za 1948. godinu. Naši treninzi su besplatni za sve generacije i naš klub funkcioniše od ličnih prihoda, prvenstveno generalnog sekretara kluba, gospodina Zorana Jovičića. Kao privremeno rešenje dobili smo na korišćenje jednu salu u sportskoj hali, a treninzi su i dalje besplatni bez obzira na sve, jer kao gradski klub treba da budemo dostupni svima, ali se nadamo da ćemo se što pre vratiti u našu salu, mesto po kom smo prepoznatljivi u okolini i šire, gde smo redovno održavali međunarodne mečeve sa gostima iz Slovenije, kola Regionalne lige Vojvodine i druge kvalitetne aktivnosti.

Evo kako je dvorana izgleda pre požara, a šta je ostalo danas:

1 / 6 Foto: Slovan Ruma

Apel za pomoć

Sloven iz Rume objavio je i apel za prikupljanje novčane podrške građana uplatom na broj računa bokserskog kluba - 325950060001016707.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track