(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR SMRT NASRED TERENA: Izveo aut, srušio se i PREMINUO! Meč PRENOŠEN UŽIVO, poruka majke TERA SUZE NA OČI!
Foto: Printscreen / Twitter / goleada_info

užas

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR SMRT NASRED TERENA: Izveo aut, srušio se i PREMINUO! Meč PRENOŠEN UŽIVO, poruka majke TERA SUZE NA OČI!

Ostali sportovi -

Horor snimak stigao nam je iz Brazila, mladi futsaler Giljerme Karvaljo Kastaman, preminuo je usred utakmice i to pošto je pet sekundi pre nego što se srušio izveo aut i započeo napad svog tima.

Sve se odigralo u brazilskom gradu Soledade, a nesrećni mladić koji je u trenutku smrti imao samo 18 godina odmah pošto je dodao loptu saigraču srušio se i požalio na bolove.

Igra prvobitno nije ni prekinuta jer niko nije shvatio da je Giljerme u problemu, a kada je đavo odneo šalu krenula je velika panika. Na nosilima je Brazilac prebačen u bolnicu i malo kasnije je proglašen mrtvim.

Da nevolja bude veća, meč je prenošen uživo i gledala ga je i majka nesrećnog mladića koja je posle tragedija rekla samo jedno:

- On će zauvijek biti naše dete!

Snimak njegove smrti pojavio se i na društvenim mrežama i čitavu situaciju možete videti u narednom video koji je, moramo vas upozoriti, veoma uznemirujući!

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track