Bez Filipovićeve na Hrvatice

Rukometašice

Bez Filipovićeve na Hrvatice

Ostali sportovi -
EHF nedelja biće od prvog do sedmog oktobra, a pauza u šampionatima obično se koristi za pripreme nacionalnih timova

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković objavio je širi spisak igračica za prijateljske mečeve sa Hrvatskom tokom EHF nedelje. EHF nedelja biće od prvog do sedmog oktobra, a pauza u šampionatima obično se koristi za pripreme nacionalnih timova.

Na spisku se nalaze 28 rukometašica: golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Dragica Tatalović, Ana Kačarević, krila: Svetlana Ognjenović, Jelena Nišavić, Jovana Bartošić, Katarina Krpež, Ivana Milošević, Nevena Popović, pivoti: Slađana Pop-Lazić, Sanja Rajović, Marija Lojpur, Verica Nikolić, bekovi: Sanja Damnjanović, Jelena Erić, Jovana Stoiljković, Jelena Trifunović, Marija Janjić, Marija Obradović, Andrea Lekić, Kristina Lišcević, Tamara Georgijev, Marina Dmitrović, Jelena Popović, Dijana Števin, Jasmina Đapanović.

Na prvobitnom spisku bila je i Biljana Filipović, ali je ona otkazala učešće zbog povrede. Reprezentacija će se okupiti prvog oktobra u beogradskom hotelu Srbija, a zatim će otputovati u Petrovac na Mlavi, gde će trenirati. Prvi meč sa Hrvatskom igraće se četvrtog oktobra u 19.00, a drugi šestog oktobra u 14.00.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije priprema se za Evropsko prvenstvo koje će se održati od četvrtog do šesnaestog decembra u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track