LOZNICA STIGLA DO PRVE POBEDE: U elitnoj rundi Lige šampiona u futsalu ostvarili istorijska tri boda
Foto: T. I.

LOZNICA STIGLA DO PRVE POBEDE: U elitnoj rundi Lige šampiona u futsalu ostvarili istorijska tri boda

Ostali sportovi -

KMF Loznica grad 2018 pobedio je danas mađarsku ekipu Holadaš sa 3:2 u okviru elitne runde takmičenja u Portugaliji, i osvojio istorijska tri boda u svom drugom nastupu u ovoj fazi Lige šampiona u futsalu.

KMF Loznica
foto: T. I.

Loznici se borbena igra isplatila pa je golovima dvostrukog strelca Đorđa Rosića i Eduarda Mašada povela 3:0, a protivnik je uspeo da ublaži poraz, ali ne i da onemogući zeleno-bele da stignu do prvog trijumfa.

Posle prve dve utakmice i visokih poraza Loznica se uzdigla i pokazala da u Lisabon nije došla na izlet. Lozničani su bili u C grupi sa domaćinom, Sporting CP, Sporting Anderleht iz Belgije i mađarskim Holadašom i znali su da im je današnja utakmica poslednja prilika da dođu do prvih bodova.

KMF Loznica
foto: T. I.

U prvoj utakmici Portugalci su ih savladali sa 9:1, a u drugoj Belgijanci 8:1 i pokazalo se da, i pored sve želje, nema mogućnosti da se pruži jači otpor dvema vrhunskim, svetskim ekipama u futsalu.

KMF Loznica
foto: T. I.

U oba ta meča ponovo je stelac bio Rosić. Pobednik grupe je domaći Sporting koji ide na završni turnir, a Loznica je treća.

Posle ovog turnira zeleno-beli se okreću prvenstvu i Kupu Srbije sa željom da oba takmičenja završe sa pobedničkim peharom.

T. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track