FOTKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Šampion sveta se nasmejan slikao sa ženom i decom, pa UHAPŠEN zbog UBISTVA svoje supruge! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / Rohan Dennis

užas

FOTKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Šampion sveta se nasmejan slikao sa ženom i decom, pa UHAPŠEN zbog UBISTVA svoje supruge! (FOTO)

Ostali sportovi -

Svetski šampion u biciklizmu Roan Denis objavio je porodičnu fotografiju ispred božićne jelke na društvenim mrežama, samo nekoliko dana pre nego što je navodno pregazio suprugu automobilom. Na slici objavljenoj na Instagramu, Denis (33) se nasmejan od uva do uva zajedno sa suprugom Melisom Hoskins (32), takođe biciklistom i olimpijkom, i njihovo dvoje male dece. "Srećan Božić od naše porodice vašoj", napisao je uz fotografiju.

Samo četiri dana kasnije, oko 20 sati u subotu, Denis je automobilom udario Hoskins na ulici na severu Adelaidea. Hoskins je sa lica mesta odveden kolima hitne pomoći sa teškim povredama, ali je preminula u bolnici, a policija je potom uhapsila i optužila Denisa da je izazvao njenu smrt.

Od tada se pojavilo nekoliko postova na društvenim mrežama u kojima se Denis hvali svojom ženom i njihovo dvoje dece. Pre samo dve nedelje, Denis je objavio sliku sebe i svoje žene kako se smeju u kolima na putu na venčanje prijatelja. "Konačno sam uspeo, konačno sam naterao suprugu da pođe sa mnom“, stoji u postu.

Na opasku svog prijatelja: "Bilo je samo pitanje vremena", Denis je odgovorio: "Bilo je mnogo teže slomiti je nego što sam mislio".

Denis je bio dvostruki svetski šampion u drumskom biciklizmu i ima srebrnu i bronzanu medalju sa Olimpijskih igara. Ranije ove godine najavio je povlačenje iz profesionalnog biciklizma.

Hoskins je osvojila zlato na Svetskom prvenstvu u biciklizmu 2015. godine, oborivši svetski rekord u tom procesu, a takođe se dva puta takmičila na Olimpijskim igrama.

Zamalo joj je izmakla medalja u Londonu 2012. Par se venčao 2018. i dobio dvoje dece.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

04:45

SVOJIM OČIMA SAM VIDEO KAKO VOZE BICIKL U SUPROTNOM SMERU NA AUTO-PUTU Profesor Vujanić otkriva kako koristiti zaustavnu traku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track