KO JE DEČKO NAJBOLJE SRPSKE I SVETSKE ODBOJKAŠICE? Čuva ga daleko od očiju javnosti, a evo kako on izgleda (FOTO)
Foto: OSSRB

LEP PAR

KO JE DEČKO NAJBOLJE SRPSKE I SVETSKE ODBOJKAŠICE? Čuva ga daleko od očiju javnosti, a evo kako on izgleda (FOTO)

Ostali sportovi -

Tijana Bošković je ponos srpskog sporta. Odbojkašica dominira "na mreži" već deceniju, a nekoliko puta je bila bez premca na čitavoj planeti.

Biografija

Tijana je rođena u Republici Srpkoj 8. marta 1997. godine. Otac Ljupko je bio fudbaler, a majka se nije bavila sportom. A, ćerka - sportski genije i umetnik na parketu!

Posle početne epizode u karateu, odlučila se za odbojku i košarcu! Ipak, izbor je morao da padne, a on je bio pun pogodak - odbojka.

Tijana Bošković, odbojkašice
foto: Profimedia

U mlađim kategorijama igrala je za ženski odbojkaški klub Hercegovac iz Bileće. Od 2011. godine prešla je u Partizan Vizuru sa kojim je osvojila dve titule prvaka, jedan kup i dva superkupa Srbije.

A, onda kreće prava sportska bajka i gotovo sve moguće titule u klupskoj i reprezentativnoj karijeri.

Privatni život

Ona retko u javnosti priča o privatnom životu i malo informacije o tome je dostupno.

Ipak, Boškovićeva već nekoliko godina uživa u ljubavi sa dečkom Đorđem Orestijevićem. Iako su dugo zajedno, uspevaju da sačuvaju vezu od očiju javnosti.

Dorđe je softverski inženjer, a trenutno radi u jednoj IT kompaniji sa sedištem u Srbiji. U okviru fimre je trenutno na poziciji - QA inženjer automatizacije.

Ono što vidimo po fotkama sa društvenih mreža, oni uvek podržavaju jedno drugo, te se trude da slobodne momente iskoriste na najbolji način. U komentarima dobijaju lavinu komplimenata.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track