SLAVNA PEVAČICA DONELA SREĆU ČIFSIMA - Izborili plasman u SUPERBOUL: Tejlor Svift uletela na teren i POLJUBILA zvezdu Kanzasa!
Foto: Mike Buscher/Cal Sport Media / Zuma Press / Profimedia

ludnica

SLAVNA PEVAČICA DONELA SREĆU ČIFSIMA - Izborili plasman u SUPERBOUL: Tejlor Svift uletela na teren i POLJUBILA zvezdu Kanzasa!

Ostali sportovi -

Aktuelni šampioni NFL lige Kanzas Siti Čifsi i San Francisko Fortinajnersi plasirali su se prošle noći u Superboul koji će se igrati u Las Vegasu.

Čifsi su u finalu Američke fudbalske konferencije pobedili Baltimor Rejvense u gostima sa 17:10. Kanzas Siti je tako četvrti put u poslednjih pet godina izborio plasman u veliko finale.

Kanzas Siti Čifs
foto: Mike Buscher/Cal Sport Media / Zuma Press / Profimedia

Na poluvremenu su Čifsi vodili sa 17:7, nakon čega je usledio nastavak u kojem su dominirale i inače sjajne odbrane oba sastava.

"Smatrali su nas za autsajdere u poslednjih nekoliko mečeva, ali se mi nikada ne osećamo kao autsajderi. Imamo mnogo momaka koji znaju da pobeđuju u plej-ofu. Znao sam da ćemo uspeti i evo nas u Superboulu", rekao je kvoterbek Čifsa Patrik Mahoms.

Mahoms je imao 30 uspešnih dodavanja za 241 jard, pas za tačdaun, bez izgubljene lopte. Pobedi Čifsa je doprineo i Trevis Kelsi koji je imao čak 11 hvatanja za 116 jardi i tačdaun.

Tejlor Svift uletela na teren

Jedna od najpopularnijih pevačica sveta, čuvena Tejlor Svift, uživo je pratila ovaj okršaj.

Na kraju je ukrala šou igračima pobedničkog tima.

Nakon plasmana Čifsa u veliko finale oduševljena Tejlor, koja je u ljubavnoj vezi sa Trevisom Kelsijem, uletela je na teren i pred kamerama poljubila svog dragog.

Kanzas Siti Čifs
foto: Mike Buscher/Cal Sport Media / Zuma Press / Profimedia

Protivnik Čifsa u Superboulu biće San Francisko koji je u finalu Nacionalne fudbalske konferencije na svom terenu pobedio Detroit sa 34:31. ;Detroit je posle prvog poluvremena vodio sa 24:7, ali je San Francisko u nastavku došao do velikog preokreta i pobede.

Superboul je na programu 11. februara i biće to repriza bitke za trofej Vinsa Lombardija iz 2020. godine kada su Čifsi slavili sa 31:20. Kanzas Siti će se boriti za četvrti, a San Francisko za šesti šampionski prsten.

Kurir sport/J.M/ Beta

04:46

Aleksa Avramović izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track