"DRAGO MI JE DA SMO SE PODIGLI POSLE PORAZA OD HRVATSKE" Gladović i Jakšić nakon trijumfa nad Mađarskom - ovo je bio ključ pobede!
Foto: Screenshot

sp

"DRAGO MI JE DA SMO SE PODIGLI POSLE PORAZA OD HRVATSKE" Gladović i Jakšić nakon trijumfa nad Mađarskom - ovo je bio ključ pobede!

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Mađarsku na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Delfini su trijumfom rezultatom 11:10 obezbedili igranje utakmice za peto mesto.

Ekipa Uroša Stevanovića oporavila se od poraza u dramatičnoj utakmici protiv Hrvatske u četvrtfinalu, a za narednog protivnika će imati ekipu Grčke koja je u svojoj utakmici doigravanja za plasman od petog do sedmog mesta pobedila Crnu Goru.

Vrlo dobro, hrabro i borbeno su najmlađi u timu Luka Gladović i Petar Jakšić odigrali utakmicu sa sa Mađarskom. Nisu krili zadovoljstvo posle važne pobede.

- Drago mi je da smo se podigli posle poraza protiv Hrvatske. Bila nam je bitna pobeda, Mađarska je izuzetno kvalitetna ekipa. Dali smo sve od sene, uspeli da slavimo. Ostaje nam duel sa Grčkom, i tu se nadam maksimumu i da ćemo trijumfom da završimo turnir - rekao je Luka Gladović koji ima 17 godina.

Petar Jakšić je u važnom momentu postigao gol za Srbiju:

- Zaista je teško igrati utakmice posle poraza u četvrtfinalu. Pronašli smo motiv, odbrana je bila mnogo bolja nego u duelu sa Hrvatskom i zasluženo smo pobedili. Čeka nas poslednji duel na prvenstvu sa Grčkom, siguran sam da možemo i tu utakmicu da dobijemo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track