GUŠIO DEVOJKU DOK SE NIJE ONESVESTILA, PA ZADOBILA POTRES MOZGA! Čuveni sportista zaglavio"debelu" robiju - MONSTRUM ide u zatvor!
Foto: Tim Warner / Getty images / Profimedia

horor

GUŠIO DEVOJKU DOK SE NIJE ONESVESTILA, PA ZADOBILA POTRES MOZGA! Čuveni sportista zaglavio"debelu" robiju - MONSTRUM ide u zatvor!

Ostali sportovi -

Nekadašnji poznati NFL igrač Čed Viler moraće iza rešetaka i to na sedam godina!

On je osuđen zbog napada na devojku iz novembra 2021. godine. Ovaj 30-godišnak koji je nastupao kao ofanzivni ekl za Njujork Džajantse i Sijetl Sihokse od 2020. godine je bez ugovora, a ovo je definitivan kraj karijere. Osim zatvorske kazne on je dobio i zabranu prilaska žrtvi i moraće da joj odmah plati odštetu.

Devojka koja se zove Alija Tejlor je posvedoćila da ju je Viler "skoro ubio", a on je sad osuđen za nasilje u porodici i nasilni napad.

Sve je počelo kada je ona odbila da mu se pokloni, nakon čega je Viler počeo da je davi na krevetu dok se nije onesvestila. Zadobila je povrede i potres mozga, a kao posledica ovog napada ostala joj je metalna šipka u ramenu.

"Sutra Čeda šalju u zatvor! Cenim sve koji su me podržavali i pomogli da se ovo desi. Bio je ovo dug put, ali konačno je došlo do pravde", navela je Alija Tejlor na tviteru. Na kraju je Čed Viler karijeru završio posle tri profesionalne sezone u kojima je uspeo da upiše 32 utakmice i 19 puta je bio starter.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track