VUJOVIĆ PRISUSTVOVAO SKANDALOZNOJ SCENI U HRVATSKOJ Isplivao snimak nezapamćenog incidenta: UDARIO delegata i poslao ga u BOLNICU!
Foto: Printscreen

PREKINUTA UTAKMICA

VUJOVIĆ PRISUSTVOVAO SKANDALOZNOJ SCENI U HRVATSKOJ Isplivao snimak nezapamćenog incidenta: UDARIO delegata i poslao ga u BOLNICU!

Ostali sportovi -

Veliki derbi rukometnog prvenstva u Hrvatskoj između Nekse iz Našica i Zagreba zbog nezapamćenog incidenta prekinut je sedam sekundi pre kraja prvog poluvremena.

Posle nepriznatog gola igrača domaćeg tima Fahrudina Melića, nastala je velika gužva pored terena. Trener Nekse Veselin Vujović i njegovi igrači žestoko su protestvovali kod sudijskog para Juranović - Mrvica, a onda je u toj gužvi Slovenac Marko Bezjak namerno ramenom udario delegata meča Anta Josića koji je stajao kod zapisničkog stola.

Josić se odmah srušio na parket i lekarski tim je morao da mu ukaže pomoć. Prekid je trajao pola sata, a onda je doneta odluka da se utakmica prekine.

Kasnije se pojavila informacija da je delegat nakon meča morao u bolnicu.

Utakmica je prekinuta pri vođstvu gostiju 16:9 i još uvek nije poznato da li će se nastaviti ili će zbog incidenta biti registrovana službenim rezultatom.

Kurir sport/J.M.

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track