Karabatić u sudu: Ovo je s.anje

Progovorio

Karabatić u sudu: Ovo je s.anje

Ostali sportovi -
Umoran sam od svega što je bilo poslednjih nekoliko nedelja, nisam mogao da igram, treniram i imao sam prave noćne more, rekao je Karabatić

U Apelacionom sudu u Monpeljeu pojavili su se rukometaši Nikola i Luka Karabatić, Primož Prošt i Dragan Gajić, ali pred sudijom nisu davali nikakav iskaz, već su samo njihovi zastupnici u nekoliko rečenica obrazložili odbranu, od optužbi da su učestvovali u nameštanju dve utakmice. Sudija je novo saslušanje zakazao za 25. oktobar.

U sudnici nije dobio reč, ali je Nikola Karabatić odlučio odmah po izlasku da se konačno obrati novinarima i kaže sve što ga muči. Prvo što je izgovorio najbolji igrač današnjice velikom broju pripadniku sedme sile bilo je da „ne može da dočeka da se sve ovo završi i da pobedi pravda”.

Potom je dodao:

"Nestrpljiv sam. Neka požure sa traženjem greške i konačno privedu ovu groznu stvar do kraja. Želim da kažem, izvinite na izrazu, ali ovo je sve sranje".

Nikola je nastavio da obrazlaže na šta je konkretno mislio.

"To što pokušavaju uporno da dokažu da je igra nameštena, to je nenormalno. Malo sam umoran od svega što je bilo poslednjih nekoliko nedelja, nisam mogao da igram, treniram i imao sam prave noćne more. Ukaljano je moje i ime moje porodice, ne mogu da dočekam da se ovo završi. Uprkos svemu i dalje imam poverenje u pravdu i moju zemlju. Želim ponovo da igram i kad se vratim biću još bolji."

Na kraju je Nikola dodao:

"Kad kažem da je sve glupo, mislim na činjenici da po svaku cenu žele da dokažu da sam varao i nameštao. Neka mi dokažu da jesam, nemoj više sa mnom da se igraju tako."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track