Poraz rukometaša Partizana u Monpeljeu

Liga šampiona

Poraz rukometaša Partizana u Monpeljeu

Ostali sportovi -
Posle poraza u prethodnom kolu od iste ekipe u Nišu, prvak Srbije je praktično ostao bez šansi da se plasira u drugu fazu takmičenja, pa je danas mogao da odigra potpuno rasterećeno

MONPELJE - U utakmici šestog kola A grupe Lige šampiona za rukometaše, Partizan je večeras na gostovanju u Francuskoj izgubio od Monpeljea rezultatom 31:26 (16:10) i ostao na poslednjem mestu sa dva osvojena boda.

Uprkos borbenosti u većem delu meča, crno-beli ipak nisu mogli da budu potpuno ravnopravan protivnik jednoj od najboljih evropskih ekipa.

Partizan je u Francusku otputovao bez svog najboljeg igrača Uroša Mitrovića, koji se povredio na prvoj utakmici protiv Monpeljea, a dodatni hendikep doživeo je već u desetom minutu večerašnje utakmice, kada je Nenad Maksić teže povredio rame.

To je u velikoj meri poremetilo rukometaše Partizana, koji su drugi deo prvog poluvreena odigrali prilično dekoncentrisano i bez neophodne agresivnosti u odbrani, što su domaćini iskoristili i stekli prednost od šest pogodaka.

U drugom poluvremenu igrači Monpeljea su rutinski održavali razliku od četiri do šest golova i bez većih problema su priveli utakmicu kraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track