SRUŠEN NAJVEĆI MIT: Čak Noris dobio batine

Ima li život više smisla?

SRUŠEN NAJVEĆI MIT: Čak Noris dobio batine

Ostali sportovi -
Legendarni glumac i majstor borilačkih veština priznao da nije nepobediv

LOS ANĐELES - Jedna od najvećih zvezda današnjice Čak Noris, srušio je mit o sopstvenoj nepobedivosti otkrivši za jedan američki portal da je dobio batine. Prema rečima jedne od najvećih borilačkih i filmskih legendi, to se desilo pre 28 godina.

"Boravio sam u to vreme u Riju, posetio sam tamošnje brojne škole borilačkih veština i gde god bih došao, naišao sam na ime "Grejsi džiju-džicu". Rekao sam odmah sebi da moram da saznam ko su oni. Napokon sam ih pronašao, došao u njihovu školu, upoznao sam oca i sinove, i pitao ih da li mogu da vežbam s njima. Imao sam crni pojas u džudu i mislio sam da prilično dobro vladam rvačkim tehnikama. Uglavnom, ušao sam u borbu s Riksonom Grejsijem, tadašnjim prvakom i ispalo je kao da nikad u životu nisam imao ni jedan sat vežbe. On se poigravao sa mnom", ispričao je danas već 72-godišnji Čak.

Priči nije tu kraj, posle sina na red je došao i otac.

"Onda mi je došao tata Grejsi i pitao me hoću li da se borim s njim, a on je otprilike visok "metar i žilet". Srušio sam ga, popeo se na njega, a on je rekao: "Dobro, Čak, sad me udari". Ja sam rekao: 'Gospodine Grejsi, neću vas udariti'. Ali on je ponavljao: 'Ne, ne, ne, udari me, udari me...' Ja sam podignuo ruku na udarac, i sledeće čega se sećam je da se budim iz nesvesti, osećam kao da me neko ugušio, jedva mogu da gutam, a on mi se izvinjavao: "Jao, oprostite, nisam mislio da to uradim tako grubo".

Čak se posle ovih batina vratio u Los Anđeles i počeo da trenira sa drugim sinom, Rorionom Grejsijem i sa njim trenira i dan danas.

Bio je to, dakle, jedini put kada je Čak Noris u realnom životu dobio batine.

http://www.youtube.com/watch?v=U7t1RjFqRsw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track