MAJA PAVLOVIĆ: Božić je radost

Božićni intervju

MAJA PAVLOVIĆ: Božić je radost

Ostali sportovi -
Praznik koji mi je najvažniji u životu provešću s porodicom i prijateljima

Hristos se rodi.Prvakinja Srbije i Balkana u bikini fitnesu, Čačanka Maja Pavlović (21), student treće godine Medicinskog fakulteta u Kragujevcu, u intervjuu za Kurir govori o značaju jednog od najvećih hrišćanskih praznika.♦ Šta za vas lično predstavlja ovaj veliki dan?

- Božić je za mene najznačajniji praznik tokom godine i provešću ga tradicionalno, u krugu porodice. Pamtim još iz detinjstva kako smo s bakom praktikovali sve običaje.♦ Hoćete li Božić iskoristiti da se odmorite od obaveza?

- Trudim se da tog dana radim ono što bih da mi ide od ruke tokom cele godine, i što se tiče sporta i što se tiče fakulteta, pa ću tako i sada imati treninge uz učenje.♦ Prisustvujete li paljenju badnjaka?

- Idem na paljenje badnjaka ispred Crkve Svetog Lazara u Čačku. Bude nas mnogo, atmosfera je romantična, vesela... Tu mi je i društvo, pa imamo priliku da se vidimo, ispričamo i nadoknadimo propušteno tokom godine. Mogu slobodno da kažem da je Božić moje vreme za uživanje i želim da svima bude kao i meni - zaključila je lepa srpska sportistkinja.

Ne preterujte ni u čemu♦ Kako će izgledati vaša praznična trpeza?- Kod mene je to zbog sporta prilično jednolično. Uglavnom se svodi na meso i ribu, ali u ograničenim količinama. Bez obzira na to što je praznik i što je dozvoljeno opuštanje, moja preporuka je da se ne preteruje u jelu i piću. Najbolje bi bilo uzeti više manjih obroka u toku dana. Naravno, uz čašu crnog vina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track