Zagrevala ih Seka Aleksić!

Raspevani rukometaši

Zagrevala ih Seka Aleksić!

Ostali sportovi -
Pre utakmice s Korejom sa razglasa grmeo hit folk zvezde, a danas protiv Belorusije (18.00) to će biti pesma Miroslava Ilića

Samo nek je veselo!Najbolji srpski rukometaši večeras (18.00) protiv selekcije Belorusije igraju meč 2. kola Svetskog prvenstva u Španiji, a igrači selektora Veselina Vukovića spremili su disk s muzikom koja bi trebalo da se pušta na zagrevanju. Tokom meča protiv Koreje organizator je pustio hit Seke Aleksić „Aspirin“ a da pri tome niko iz srpske ekspedicije nije znao da će on biti pušten.- Organizatori su sami izabrali tu numeru, a mi ćemo im već danas dostaviti spisak pesama koje bismo voleli da čujemo. S igračima sam napravio izbor raznih izvođača, ali pre toga imamo jedan uslov - onaj koga izaberemo mora da nam obeća da će pevati na dočeku u Beogradu - kaže direktor reprezentacije Vladica Spasojević. On je dodao da jedan pevač sigurno ulazi u konkurenciju:- Primera radi, Miroslav Ilić je prijatelj rukometa, pa će se sigurno naći jedna njegova pesma, recimo, „Polomiću čaše od kristala“, ali sigurno će biti još pevača i pevačica. Danas igramo protiv Belorusije, pa ćemo se potruditi da bude neki slovenski zvuk.Što se same utakmice tiče, selektor Veselin Vuković ističe da najveća opasnost preti od Sergeja Rutenke, ali upozorava da nije dovoljno zaustaviti samo njega, već i ostale beloruske igrače.

Miroslav Ilić: Pevaću, samo neka pobedeMiroslav Ilić kaže da će sa zadovoljstvom pevati na dočeku rukometaša.- Ako bog da i momci u Španiji naprave dobar rezultat, naravno da prihvatam da im pevam po povratku u Srbiju. Trenutno nisam u Beogradu, pa nisam gledao meč protiv Koreje, ali im želim mnogo uspeha. Neka oni urade svoj deo posla, a ja ću im pevati na slavlju - kaže popularni pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track