Olimpijska šampionka iz Hrvatske osam godina ne da novac treneru

Čudno ponašanje šampionke

Olimpijska šampionka iz Hrvatske osam godina ne da novac treneru

Ostali sportovi -
Sandra Perković prekinula saradnju sa trenerom, koji tvrdi da i pored dogovora za osam godina od nje nije dobio ni paru

Ivan Ivančić dugogodišnji trener Olimpijske šampionke u bacanju diska Sandre Perković, kaže da je razočaran jer za sve vreme rada sa Hrvaticom od nje nije dobio ni dinar.

"Ja nisam u ovih osam godina dobio jednu paru od nagrada, a usmeno smo dogovorili 25 posto treneru, 75 posto bacačici. Usmeno, jer ja tako s ljudima radim, jednostavno sam takav. Kupovao sam vitamine, imao za troškove, ništa nije bilo teško... Prođe jedna godina, prođe druga, treća... Dao sam joj popis primedbi da bismo nastavili. Dao sam joj to još pre tri meseca. Reakcije nije bilo. Menadžer ima 15 posto, ali on ima 20 ljudi, 15 od jednoga, 15 od drugoga... A ja? Nisam uspeo, i ove godine, što kaže Crnogorac bolje džabe ležat’, nego džabe raditi.

On je dodao da mu je žao što je saradnja tako završena, ali nije želeo da komentariše to što Perkovićeva sada radi sa dečkom Edisom Elkasevićem.

"Imao sam velike planove, sve je bilo na dlanu. Nikad nisam imao bolju atletičarku niti ću je ikad imati. Ona je na OI u finalu bacila 69,11, a nikad tako savršen tehnički hitac niko nije bacio niti će baciti" rekao je Ivan Ivančić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track