Kolašinac nije pevao himnu Srbije?

A baš je želeo

Kolašinac nije pevao himnu Srbije?

Ostali sportovi -
Asmir Kolašinac odbio da kaže da li je u Geteborgu pevao „Bože pravde“, iako je na OI u Londonu rekao da se nada da će imati priliku za to

Zlato s mrljom.Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac, osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Geteborgu, nije želeo da odgovori na pitanje da li je pevao himnu „Bože pravde“ prilikom proglašenja pobednika. Pre samo pola godine u Londonu Kolašinac je skrenuo pažnju na sebe izjavom da voli Srbiju, ali da ne peva himnu.- Od nas to niko ne traži, stojim mirno prilikom intoniranja i mislim da je to dovoljno. Nikad ne bih pevao „Bože pravde“ jer se u toj himni, osim srpskog, ne pominje nijedan drugi narod koji živi u Srbiji - rekao je tada srpski as, da bi samo dan kasnije demantovao samog sebe i optužio medije da su iskonstruisali celu priču.- Voleo bih da sam olimpijski šampion i da sam imao priliku da pevam himnu. Nadam se da ću u budućnosti kao pobednik nekog takmičenja imati tu sreću. Molim medije u Srbiji da ne koriste moje ime u propagandne svrhe i ne kreiraju senzaciju tamo gde je nema.

Kurir, 7. avgust 2012.
Kurir, 7. avgust 2012.

Kurir, 8. avgust 2012.
Kurir, 8. avgust 2012.

Uz srpsku i zastava SandžakaAsmir Kolašinac je u trenucima slavlja u Geteborgu skrenuo pažnju na sebe i time što se ogrnuo dvema zastavama - srpskom i sandžačkom! Dok se Srbija radovala velikom uspehu Kolašinca na Evropskom prvenstvu, njemu je doturena i zastava Sandžaka, a navodno su se za to pobrinuli navijači iz dijaspore, koji su mu zastavu i vezali oko struka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track