VUJASINOVIĆ : Najbolji igrači sveta su u Srbiji, a oko njih je rasulo

Vaterpolo

VUJASINOVIĆ : Najbolji igrači sveta su u Srbiji, a oko njih je rasulo

Ostali sportovi -
Trener Partizana razočaran dešavanjima na meču protiv Radničkog

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović bio je vrlo ljut nakon eliminacije u polufinalu, a posebno su ga pogodile sudijske odluke u porazu od Radničkog (7:9).

"Ima nelogičnih stvari, kako u životu tako i u sportu. Nekad svoj rad ne možeš da naplatiš, borili smo se cele sezone da ekipa to ne oseti i da probamo da pobedimo te spoljašne faktore i nismo uspeli. Imali utakmicu u Kragujevcu, sada ovu i neću da pričam... Osetio sam nepravdu i osetio sam potrebu da ovim gestom skrenem pažnju na stvari koje ne funkcionišu u našem sportu. Imamo najlepšu ligu, imamo najbolje igrače na svetu u našim klubovima, ali su nam nažalost sve propratne stvari u totalnom rasulu. Ovo je način da izazovem neku reakciju da barem sledeće godine bude barem malo bolje", ljutito je izjavio Vujasinović i uz gorčinu čestitao izabranicima trenera Dejana Udovičića.

"Radničkom želim sreću u finalu, momci u bazenu su dali sve od sebe, igrali su srčano i borbeno i zaslužili prolaz. Meni je žao, jer sam uoči meča izjavio da bi bih najsrećniji kada bih mogao bez senke da imam čestitam na pobedi, ali tu senku nažalost imam", zaključio je bivši kapiten reprezentacije Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track