HAOS U EDMONTONU: Opšta tuča vaterpolista Srbije i Kanade
Foto: Dado Đilas

Neprijateljski

HAOS U EDMONTONU: Opšta tuča vaterpolista Srbije i Kanade

Ostali sportovi -
Igrači dva tima potukli se u bazenu na meču koji je bio sve samo ne prijateljski

EDMONTON - Prijateljski vaterpolo meč između Kanade i Srbije prekinut je 4.41 pre kraja zbog opšte tuče igrača oba tima!

Tuča je izbila zbog katastrofalnog suđenja domaćih sudija i grube igra domaćina. U trenutku prekida Srbija je vodila sa 7:6 (3:1, 1:1, 2:1, 1:3).

"Sudije su upropastile meč. Bili su izrazito domaćinski nastrojeni, posebno posle našeg vojdstva 6:2 u trećem minutu trećeg dela. Posle toga naše igre gotovo da nije bilo jer je sve činjeno da domaćin izbegne težak poraz", kaže Goran Čanković tim lider naše selekcije.U poslednjem delu dosuđeno je obostrano isključenje Udovičiću i Mek Leroju. odmah zatim je isključen Stefan Mitrović pa su domaćini iskoristili da izjednače na 6-6. U narednom napadu gol je postigao Nikola Rađen i tog momenta je nastala gužva posle kojeg je meč prekinut."Trebalo bi da igramo u utorak uveče drugu utakmicu ali još ćemo da vidimo u kojem obimu ćemo da nastavimo rad sa Kanađanima", zaključio je Goran Čanković.

Srbija je igrala u sastavu: B. Mitrović, Šaponjić, Marković 1, Udovičić 1, Ćuk, D. Pijetlović, Mandić 1, Ubović 1, Radjen 1, Filipović 1, S. Mitrović, Dedović, Rašović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track