UBICA DEČIJEG LICA: Tripl G k'o Tajson
Foto: Beta

Boks Kazahstanac najbolji u srednjoj kategoriji

UBICA DEČIJEG LICA: Tripl G k'o Tajson

Ostali sportovi -
Brutalan Genadij Golovkin osmi put odbranio titulu u srednjoj kategoriji, ostvario 27. pobedu, 24. nokautom, i 14. put zaredom patosirao rivala

Ubica dečjeg lica!Apsolutni šampion srednje kategorije u WBA i IBO verziji Genadij Golovkin preksinoć je osmi put odbranio titulu nakon što je u trećoj rundi poslao na patos Irca Metjua Meklina, čime je nastavio fantastičnu seriju od 14 uzastopnih pobeda nokautom!Bog rataKazahstanski fajter, poznato po nadimcima Tripl G i Bog rata, stigao je do 27. trijumfa u karijeri iz isto toliko borbi, a već pet godina njegovi rivali završavaju meč u nesvesnom stanju. Samo trojica protivnika uspela su da uspravno napuste ring i izbegnu glavno oružje ubice dečjeg lica - udarac u jetru.Golovkin, koji se bori pod zastavom Nemačke, posle kratke, ali veoma brutalne borbe u američkoj državi Konektikat, kaže da je i Irca poslao u carstvo snova svojim srećnim udarcem.Glavno oružje- Nekoliko puta u prve dve runde pokušao sam da upotrebim svoj srećni udarac, ali je Meklin uspevao da ga izbegne. Međutim, napravio je grešku u trećoj rundi. Iskoristio sam njegovu nepažnju i pogodio ga u jetru. To je moje glavno oružje i malo je boksera koju mogu da ostanu na nogama posle njega - rekao je Tripl G.

Meklin u komi bio nekoliko minutaMeklinu je trebalo nekoliko minuta da dođe svesti u meču protiv Boga rata, a kad se konačno oporavio, trofejni i iskusni Irac priznao je da nikad nije izašao na crtu ovakvom fajteru.- Bez trunke sumnje, Golovkin je najbolji bokser protiv kog sam se borio. On vrši pritisak od prve sekunde i jednostavno vas tera da napravite grešku. Čim mu otvorite pleksus, kraj je neminovan - rekao je Irac, kome je ovo tek peti poraz u 34 mečeva u karijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track