Jovana Brakočević bez medalje, ali s vereničkim prstenom
Foto: Aleksandar Jovanovic

Rekla „da“ na aerodromu

Jovana Brakočević bez medalje, ali s vereničkim prstenom

Ostali sportovi -
Srpska odbojkašica po povratku s Evropskog prvenstva pristala da se uda za Kanzijana

Bez medalje, ali s prstenom na ruci!Srpska odbojkašica Jovana Brakočević po povratku s Evropskog prvenstva rekla je sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem dečku Italijanu Marčelu Kanzijanu, čime je par krunisao svoju vezu veridbom! Naše odbojkašice, koje su krenule kao aktuelne prvakinje kontinenta, s Evropskog prvenstva vratile su se kao četvrte.Popravila raspoloženjeVidno snuždene sletele su na „Aerodrom Nikola Tesla“, ali za razliku od svojih saigračica, Jovana Brakočević imala je osmeh na licu. Atraktivna odbojkašica nije mogla da izdrži i otkrila nam je ko je „krivac“ za njenu sreću. Na putu ka Beogradu izabranik njenog srca Marčelo zaprosio ju je nakon pet godina veze!- Presrećna sam! Jedva se suzdržavam da se opet ne rasplačem. Desilo se na putu za Beograd. U Minhenu smo imale dva sata pauze i tamo se sve izdešavalo. To mu se učinilo kao savršen trenutak i definitivno mi je ulepšao sva ova tužna osećanja koja imam zbog gubitka medalja i evropskog zlata koje smo svi očekivali. On je tu, kao i uvek, da spase stvari i sačuva dan - rekla je za Kurir Brakočevićeva i dodala:- Ne mogu da kažem ni da sam očekivala ni da nisam - priznaje Jovana i dodaje: Dugo se nećkao- Dosta puta smo razgovarali o svemu tome, ali nekako se uvek čekao pogodan trenutak. On kaže da je dugo razmišljao i da je već tri-četiri nedelje planirao sve. On je sa mnom u Beogradu i prvo idemo da proslavimo nas dvoje, pa ćemo onda da delimo vesti s porodicom.

Doček... Boričić , Udovičić, Ognjenovićeva i Terzić
Doček... Boričić , Udovičić, Ognjenovićeva i Terzić

Ponosne... Odbojkašice Srbije
Ponosne... Odbojkašice Srbije

Uskoro slavimo pobedeSrpske odbojkašice na aerodromu je dočekao i novi ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.- Teško je vratiti se sa četvrtim mestom, jeste bol, ali se nadam da će devojke pretvoriti to u još veći motiv. Četvrto mesto nije neuspeh, iako smo više očekivali - rekao je Udovičić.

Maja žali za medaljomKapiten srpskih odbojkašica Maja Ognjenović nije krila nezadovoljstvo zbog propuštene medalje i osvojenog četvrtog mesta.- Žal za medaljom je prevelik iz razloga što smo na Evropsko prvenstvo otišle kao prvakinje. Ipak, mislim da četvrto mesto nije neuspeh. Na nama je da analiziramo šta smo loše uradile i da se spremimo za naredno takmičenje - istakla je Ognjenovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track