Partizan pružio podršku Babiću!
Foto: Marina Lopicic

Promenili mišljenje

Partizan pružio podršku Babiću!

Ostali sportovi -
Povlačenjem kandidature Aleksandra Šapića i donošenjem odluke kojom podržavamo kandidaturu Zorana Babića za predsednika VSS - navodi se u saopštenju Partizana

BEOGRAD - Vaterpolo klub Partizan podržao je večeras Zorana Babića za predsednika Vaterpolo saveza Srbije.

Crno-beli su prvo bili za kandidata Demokratske stranke Aleksandra Šapića, ali je Upravni odbor kluba promenio odluku jer se u međuvremenu za prvog čoveka VSS prijavio Babić, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u skupštini Srbije.

"Povlačenjem kandidature Aleksandra Šapića i donošenjem odluke kojom podržavamo kandidaturu Zorana Babića za predsednika VSS, a nakon dobijanja uveravanja, nadamo se da će država pomoći u rešavanju nagomilanih finansijskih problema u našem najtrofejnijem sportskom savezu, čiji je vaterpolo klub Partizan član. Isto tako, pri donošenju ove odluke, rukovodili smo se interesima JSD Partizan koji je i osnivač vaterpolo kluba Partizan", navodi se u saopštenju kluba sa Banjice.

Pored Partizana, Babić ima podršku Crvene zvezde, Radničkog iz Kragujevca i niškog kluba Naisa, dok su Šapićevu kandidaturu podržali Singidunum, Zemun i Novi Beograd.

Izbori za predsednika VŠ biće održani 18. septembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track