MILICA DABOVIĆ SASULA ISTINU KRITIČARIMA: Da ste vi u Riju ja bih navijala svim srcem za vas
Foto: Reuters

Kapiten košarkašica iskrena

MILICA DABOVIĆ SASULA ISTINU KRITIČARIMA: Da ste vi u Riju ja bih navijala svim srcem za vas

Rio 2016 -

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović imala je šta da poruči "dežurnim kritičarima" na društvenim mrežama, koji uglavnom ružnim rečima komentarišu dosadašnji učinak naših sportista na Olimpijskim igrama u Riju.

Dabovićeva je poručila navijačima da "nema potrebe za ružnim rečima", već da treba da navijaju svim srcem za predstavnike Srbije u Brazilu.

"Dečaci, molim vas, nemojte lečiti svoje komplekse ispod mojih slika! Nema potreba za ružnim rečima. Ja bih najviše na svetu volela da ste vi na Olimpijskim igrama u Riju, a da ja navijam svim srcem za vas, kada gubite i kada pobeđujete! Jer, vaša sreća bi bila moja sreća, a vaše suze bih osećala na svojoj koži! Znam da smo svi mi različiti ali u tome i jeste poenta. Ja ovde igram, ginem, borim se, smejem se, plačem, ali ne odustajem! A vi, da oproste ostali, jedete govna, pričate svašta i ne dozvoljavate da je neko srećan, jer jednostavno ne osećate... Pa, znate šta, jesam i svi mi što smo ovde, ne gubimo vreme, kakav god da je ishod važno je da ginemo, srećno smo i uživamo! Iskoristićemo svaki momenat da urežemo naše ime u ovaj grad, jer ja sam sada ovde jednom, poslednji put i više nikad! A vi ste na žalost tu gde jeste... Voli vas Milica! Zato ću da stavljam slike i budem ponosna što za vas nikako ne bih mogla da kažem. Živeli!"

Srpske košarkašice večeras od 20.30 igraju poslednji meč u prvoj fazi Olimpijskih igara protiv Senegala. U slučaju pobede izabranice selektorke Marine Maljković plasiraće se u četvrtfinale, gde ih čeka selekcija Australije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track