UHVAĆEN NEUHVATLJIVI BOLT: Srpkinje selfijem stigle Jamajkanca

Prva fotografija posle zlata

UHVAĆEN NEUHVATLJIVI BOLT: Srpkinje selfijem stigle Jamajkanca

Rio 2016 -

Prve koje je Jusein Bolt ugledao po povratku u olimpijsko selo sa finala 100 metara (naravno, osvojio je zlato) bile su četiri košarkašice Srbije koje su se pohvalile fotkom

Zlatni Bolt i zlatne košarkašice! Naše devojke su izašle u večernju šetnju olimpijskim selom i ne sluteći na koga će naleteti. Glavom i bradom, samo dva sata pošto je osvojio treće olimpijsko zlato na 100 metara, ispred njih se pojavio veličanstveni Jusein Bolt!Iako je bio vidno umoran posle trke na 100 metara, najbrži čovek na svetu nije mogao da odbije srpske lepotice, koje su poželele da se fotografišu.

Opet se smejao u kameru... Bolt u finišu trke
Opet se smejao u kameru... Bolt u finišu trke

Lepo društvo

- Uhvatile smo neuhvatljivog, 9.81 - napisala je Čađo i priložila fotografiju s Boltom. Pored Saše, tu su bile i Dajana Butulija, Sonja Petrović i Aleksandra Crvendakić.Mada, ne treba olako isključiti ni mogućnost da je Jamajkanac prišao Srpkinjama. Ipak, one su lepe devojke, tačnije, prelepe devojke...- Priznajte, on je vas jurio za fotku - bio je jedan od zanimljivijih komentara Sašine slike.Inače, ovo su poslednje Olimpijske igre na kojima Jusein učestvuje, pa su ga stigle i emocije posle novog zlata na 100 metara, koje je osvojio s vremenom 9.81.

Najbrži na svetu

- Bilo je briljantno! Mada, očekivao sam da ću biti brži, ali svakako sam presrećan zbog pobede. Uradio sam ono što sam morao - rekao je Bolt.Još 200 metara, pa štafeta i - kraj. Nažalost. Veliki kraj najveće karijere!- Neko je rekao da mogu da postanem besmrtan. Još dve medalje su ostale. Ljudi, nije kraj. Još da uzmem ta dva zlata, pa besmrtan - poručio je Bolt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track