(VIDEO) PROBLEMI O KOJIMA SE ĆUTI: Kineska plivačica posle loše isplivane trke otvorila dušu
Foto: Reuters

Brdo pohvala za iskrenost

(VIDEO) PROBLEMI O KOJIMA SE ĆUTI: Kineska plivačica posle loše isplivane trke otvorila dušu

Rio 2016 -

Posle loše isplivane trke i četvrtog mesta u svojoj grupi, kineska plivačica Fu Juanhui nije se ustručavala da otkrije i razlog zbog koga nije ispunila očekivanja.

Oči javnosti bile su uprte u kinesku plivačicu, koja u bazenu nije bila ono što se od nje očekuje. A očekuje se da u svakom trenutku, bez obzira kako se oseća i da li je nešto muči, zadovolji potrebe javnosti koja će je pohvaliti ukoliko napravi veliki uspeh i baciti u blato i ispirati usta sa njom ukoliko napravi bilo kakav kiks.

Ovog puta, Kineskinja je preduhitrila sve koji su se nameračili da je stave na stub srama zbog nezadovoljavajućeg rezulata na Olimpijskim igrama u Riju.

Naime, Fu je posle trke priznala da je uzrok lošeg nastupa bilo to što je dobila menstruaciju i da je plivala pod užasnim bolovima.

Nakon ovog priznanja, javnost nije imala šta da joj replicira. Muški deo jer ne zna koliko zapravo bole "ženski problemi", a nežniji pol jer zna kakvu je muku mučila, a ipak se upustila u trku u kojoj je zauzela 4. mesto!

Priznanje joj je od sunarodnika donelo i brdo pohvala na iskrenosti i "oktrivanju" problema sa kojima se svaka žena susreće, a o tome se ćuti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track