Igračice već u mislima za meč za medalju

(KURIR TV) SRPSKE KOŠARKAŠICE: Dale smo sve od sebe, sve ili ništa u meču za bronzu

Rio 2016 -

Srpska košarkašica Ana Dabović rekla je da je ekipa dala sve od sebe u polufinalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, iako je izgubila od Španije, kao i da će dati sve od sebe u meču za bronzu.

"Dale smo sve od sebe, čak i danas, iako to ne izgleda tako. Španija je bila bolja danas, sa većom energijom. Nismo odreagovale na njihovu agresivnost. Ali, mislim da je ovo realno. Mi smo napravile iznenadjenje pobedom nad Australijom, a ovo bi bilo čudo. Mi smo navikli da očekujemo čudo, ali nije bilo realno, iako smo svi verovali u pobedu", rekla je Dabovićeva.

Španija je pobedila 68:54, a Srbija će u polufinalu igrati sa pobednikom duela Francuske i petostrukih uzastopnih šampiona SAD.

"Gledaćemo da iz ove utakmice naučimo što više možemo. Ući ćemo sa najvećom mogućom željom u utakmicu na bronzu, na sve ili ništa da osvojimo medalju", rekla je Dabovićeva.

Tamara Radočaj kazala je da je ekipa igrala slabo od samog početka.

"Od samog starta smo loše krenule. Bez energije, bez prepoznateljive igre. Ne volim da se žalim na sudije, ali mislim da nam danas nisu dale da dodjemo do svoje igre. Imamo sutra slobodan dan da se koncentrišemo i da probamo da se izborimo za bronzu. Imali smo neverovatno veliku šansu. Ovo jeste svakako veliki rezultat, ali kad ste blizu finala...", rekla je ona.

Dajana Butulija kazala je da ekipi danas ništa nije uspevalo.

"Ništa nas danas nije htelo. Videli ste da smo želeli. Znali smo da je ogroman uspeh, ali kada dodješ blizu...mi uvek idemo težim putem, tako da će možda biti sladje ako osvojimo bronzu ovako", rekla je Butulija.(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track