JELOVNIK NEPOBEDIVOG JUSEINA BOLTA: Evo kako se hrani najbrži čovek u istoriji!
Foto: Profimedia

TAJNA MUNJE

JELOVNIK NEPOBEDIVOG JUSEINA BOLTA: Evo kako se hrani najbrži čovek u istoriji!

Rio 2016 -

Jusein Bolt nije najbrži živi čovek - on je najbrži čovek koji je ikada hodao ovom planetom. Jedna od njegovih tajni: način ishrane.

Na Olimpijskim igrama održanim u Riju jamajkanski sprinter uspeo je da se izjednači s Karlom Luisom po broju osvojenih medalja (devet) i potvrdi ono što smo svi znali: da će Bolt zauvek ostati legenda svetskog sporta, piše Men's Health.Kako je jednom prilikom istakao, Jusein Bolt trenira na rodnoj Jamajci, a njegovi treninzi obično su veoma dugi i odvijaju se po vrelim danima, što učite na njegov plan ishrane.„Trudim se da ne jedem previše pre treninga, ali ostajem hidriran“, rekao je Bolt.

VOLEO - NE VOLEO... Kada ste najbrži čovek na planeti, imate određene beneficije i prednosti, a jedna od njih svakako je činjenica da Bolt ima sopstvenog kuvara. On počinje dan uživajući u jednostavnom sendviču s jajima, zatim provodi dvadeset minuta u teretani, da bi potom ručao laganu pastu s usoljenom govedinom ili ribom. Tek posle toga ozbiljnije pristupa treningu.

„Tokom dana jedem tek toliko da imam energiju za trening i tako da hranu što brže svarim. Međutim, noću, pre nego što odem na spavanje jedem dosta hrane. Moj trener želi da jedem što više povrća, tako da to radim više nego išta drugo. Jedem i brokoli iako ga ne volim“, otkrio je Bolt.JELOVNIK ŠAMPIONADoručakSendvič s jajima RučakPasta s usoljenom govedinom Tokom celog danaMango, ananas, jabuke VečeraJamajkanske knedleSa sajta Men's Health preporučujemo vam još:Najbrži čovek na svetu: 16 stvari koje niste znali o Juseinu Boltu9 jednostavnih načina da smršate bez izgladnjivanjaSavršen muškarac: 3 stvari koje će privući svaku devojku!Želite savršene trbušnjake? Izbegavajte ovih 5 namirnica!Ovo su savršeni načini ishrane za svaku krvnu grupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track