BAKA LJILJA UZELA KARTE: Srećna sam što ću gledati Novaka

Čitaoci Kurira ispunili želju Beograđanki

BAKA LJILJA UZELA KARTE: Srećna sam što ću gledati Novaka

Tenis -
Ljiljana Čelar, koja se požalila da nije stigla da kupi karte za finale Dejvis kupa, ipak će moći na mečeve u Kombank areni
1 / 5

Izmamili smo baka Ljilji osmeh na lice!Akcijom Kurira i jednog našeg vernog čitaoca uspeli smo da pronađemo ulaznice za finale Dejvis kupa i poklonimo ih baki koja je dirnula Srbiju svojim suzama jer su sve karte bile rasprodate! Baka se zove Ljiljana Čelar i oduševljeno se javila našoj redakciji kad je saznala da Kurir pokušava da stupi u kontakt s njom kako bi joj poklonio ulaznice za finale između Srbije i Češke!

- Onesvestiću se od sreće! Zvali su me kad su videli na internetu, ja baš i ne znam da se koristim tim, pa su mi javili. Presrećna sam, mnogo vam hvala - oduševljenim glasom rekla nam je baka Ljilja.Kad je čula da je akcijom Kurira dobila karte, ova simpatična baka se toliko radovala da je njen suprug bio šokiran.- Toliko sam se radovala da me je muž pitao: „Šta je to bilo, je l‘ se udaješ?“ Rekla sam mu: „Pa skoro da je tako!“Kad je u jučerašnjem Kuriru objavljena priča o ovoj baki, javio nam se naš čitalac koji je odlučio da joj pokloni kartu za dubl meč u subotu. Redakcija Kurira uspela je da dođe i do karata za mečeve u petak i nedelju, pa će tako baka Ljilja sva tri dana moći uživo da prati naše tenisere predvođene Novakom Đokovićem na putu ka novoj tituli prvaka sveta.Baka Ljilja je juče bila gost naše redakcije, a baš kao i na čuvenom klipu, umalo se rasplakala kad je dobila karte koje je toliko želela.

Čitalac ostaje anonimanČitalac Kurira koji se javio da bi baka Ljilji poklonio karte za finale Dejvis kupa želeo je da ostane anoniman. Kako kaže, on neće biti u mogućnosti da ode na mečeve i sad samo želi da usreći ovu simpatičnu baku.- Zaista ne bih da se eksponiram, to je nebitno u ovoj priči. Samo sam želeo da obradujem ovu baku, to je sve - rekao je naš čitalac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track