DOBRO RASPOLOŽEN PRED AO: Đoković delio čokoladice novinarima
Foto: Reuters

Slatka tradicija

DOBRO RASPOLOŽEN PRED AO: Đoković delio čokoladice novinarima

Tenis -
Trostruki uzastopni pobednik turnira u Melburn parku ima priliku da postane prvi teniser u takozvanoj open eri koji je četiri puta zaredom osvojio Ozi open, a drugi koji je pet ili više puta slavio u Melburnu

MELBURN - Slatku tradiciju ne treba menjati.

Novak Đoković je posle oficijelne konferencije za medije pred start Australijan opena ponovo novinarima podelio čokoladice.

"Ovo je mala tradicija koju smo počeli prošle godine", rekao je Đoković aludirajući na to da se čokoladicama prošle godine izvinuo novinarima jer je morao da preskoči zakazano fotografisanje.

Srpski teniser se tom prilikom šalio, pričao kako su to "čokoladice zadovoljstva", "dijetalni slatkiši", a posebno isticao kako su čokoladice "besplatne, one su besplatne."

Trostruki uzastopni pobednik turnira u Melburn parku ima priliku da postane prvi teniser u takozvanoj open eri koji je četiri puta zaredom osvojio Ozi open, a drugi koji je pet ili više puta slavio u Melburnu.

Novak Đoković uvodni meč na prvom gren slem turniru sezone igra u ponedeljak oko devet časova po srpskom vremenu protiv Slovaka Lukasa Lacka.

http://www.youtube.com/watch?v=YvDINxLgPuE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track