Srpski teniser u Novom Sadu dobio devojčicu tešku 3.930 grama i dugačka 52 centimetara, ali još nisu odlučili koje će joj ime dati

Najsrećniji čovek na svetu!
Srpski teniser Janko Tipsarević postao je tata, pošto se njegova supruga Biljana porodila u 20.23 Novom Sadu. Porođaj je protekao u najboljem redu, a na svet su rodili devojčicu dugačku 52 centimetara i teška 3.930 grama.

Porođaj je obavio načelnik klinike "Betanija" dr Dragan Stajić koji vodi Biljanu trudnoću od početka. Srpski teniser bio je sve vreme uz suprugu pri porođaju, i posle tog čina nije krio zadovoljstvo što je postao otac jedne male devojčice. Biljana će prvih nekoliko meseci provesti u Novo Sadu kod roditelja kako bi joj pomogali oko bebe.Bebi još nisu dali ime, a prema našim informacijma plan je da bude neko internacionalno.

Janko se pre određenog vremena preslio u prestonicu Vojvodine kako bi sve vreme bio uz svoju suprugu i sigurno će i on još neki period biti tamo.

Tipsa je u nekoliko navrata isticao da jedva čeka da postane otac, ali je takođe rekao da neće moći da menja pelene u dva sata ujutru. Ostaje da se vidi da li će sada promeniti mišljenje, ali nema dileme da će sa porodicom provoditi što više vremena.