VRATIO SE GLUMI: Novak Đoković imitirao Borisa Bekera
Foto: AP

Nasmejao trenera

VRATIO SE GLUMI: Novak Đoković imitirao Borisa Bekera

Tenis -
Na nagovor Džima Kurijera, koji se pravdao time da je publika to tražila, srpski teniser je morao da imitira svog trenera

Šaljivi Srbin!Novak Đoković pobedom nad Fabijom Fonjinijem s 3:0 (6:3, 6:0, 6:2) plasirao se u četvrtfinale Australijen opena, gde ga čeka Švajcarac Stanislas Vavrinka, koji je bio bolji od Tomasa Robreda rezultatom 3:0. Ipak, to je juče bilo u drugom planu jer je drugi reket sveta odlučio da imitira svog trenera - legendarnog Borisa Bekera. To je uradio na insistiranje voditelja Džima Kurijera, što je oduševilo publiku u Melburnu.Nemac, koji je sedeo u Đokovićem boksu, prstom je pokazivao da to ne radi, ali Srbin ga nije poslušao. Nole je potom zatražio lopticu, prišao osnovnoj liniji, gde je počeo da se izvija unazad i približava lopticu reketu u Bekerovom fazonu. Zatim je lopticu bacio u vazduh, nakon čega se zaklatio i promašio, što je publiku dovelo do transa.- Ovo je bilo u tvojim dobrim danima, Borise, a danas izgledaš ovako - smejao se Đoković, dok je hodao kao povijeni, stariji čovek, koji ćopa.Naravno da prema Novakovoj imitaciji nije ostao ravnodušan ni sam Beker, koji je sve vreme umirao od smeha.Kasnije naš teniser je primetio da njegova imitacija nije bila baš savršena:- Video sam mimiku, prvu imitaciju, kad sam radio servis, bio je zadovoljan i aplaudirao je. Ali kad sam pričao o njegovim problemima s leđima, malo se uzrujao. Sve je to smeha radi. Treba da nabacim nekoliko kilograma i ofarbam kosu kako bih bolje imitirao Bekera - zaključio je Novak.

Za sveže roditeljeTRIJUMF ZA JANKA I BILJANUNovak Đoković je pobedu nad Italijanom posvetio Janku Tipsareviću i njegov ženi, koji su pre tri dana dobili devojčicu.- Posebne čestitke mojim prijateljima Janku i Biljani, koji su dobili novog člana porodice. Ova pobeda je posvećena njima i želim im sve najbolje u budućnosti - istakao je Đoković.

http://www.youtube.com/watch?v=dsm29lIPCxQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track