UŽIVA U SRBIJI: Federer progovorio srpski, večerao kod Novaka
Foto: TSS

Švajcarci smešteni u Sremskim Karlovcima

UŽIVA U SRBIJI: Federer progovorio srpski, večerao kod Novaka

Tenis -
Kasno uveče posle treninga u novosadskom "Spensu" dvojica asova tenisa uputila su se na večeru u restoran "Novak" u Novom Sadu
1 / 2 Foto: TSS

Švajcarska Dejvis kup reprezentacija, predvođena Rodžerom Federerom i Stanislasom Vavrinkom, smeštena je u hotelu "Prezident" u Sremskim Karlovcima.

Švajcarci su se odmah sa beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" uputili u ovo kulturno-istorijsko mesto u Sremu, udaljeno desetak kilometara od Novog Sada.

Ispred Hotela, prema rečima meštana, ovog malog, ali nadaleko poznatog mesta, nema blindiranih vozila i velikog obezbeđenja. Osoblje hotela istaklo je da Švajcarci nisu imali posebne zahteve i da su uspeli usput da nauče nekoliko srpskih reči, poput "hvala", "dobro veče", "doviđenja"...

"Prezident" je hotel sa pet zvezdica, luksuzne sobe, čije se cene kreću od 7.000 dinara pa naviše za noćenje, urađene su u baroknom stilu. Hotel se nalazi u samom centru Karlovaca, pored Bogoslovije Svetog Arsenija iz 18. veka.

Kasno uveče posle treninga u novosadskom "Spensu" dvojica asova tenisa uputila su se na večeru u restoran "Novak" u Novom Sadu.

Vavrinka je stigao u pratnji supruge i ćerke, dok je Federer u Srbiju stigao bez supruge Mirke i ćerki bliznakinja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track