LUDNICA: Federer izazvao kolaps u Srbiji!
Foto: Saša Pavlić

Novosađani okupirali Spens zbog prisustva Švajcarca

LUDNICA: Federer izazvao kolaps u Srbiji!

Tenis -
Jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena bacio u zasenak osvajača Australijen opena Vavrinku, ali i ceo Dejvis kup tim Srbije
1 / 6 Foto: Saša Pavlić

Haos zbog Švajcarca!Dolazak Rodžera Federera u Novi Sad izazvao je pravu histeriju među žiteljima ovog grada, a najbolji pokazatelj je to što se ispred Gradske kuće, gde je održan žreb za prvo kolo Dejvis kupa, okupilo mnoštvo fanova.Oni su očekivali da bi od Švajcarca mogli da dobiju autogram ili da se slikaju s jednim od najboljih tenisera svih vremena. Švajcarac je rekao da je u dobrim odnosima s Novakom Đokovićem, iako se spekulisalo da se njih dvojica posebno ne simpatišu.- Mediji su navikli da preuveličavaju stvari, kao da žele da se mi svađamo. Imao sam mnogo uzbudljivih mečeva s Novakom, ali van terena je sve korektno i prijateljski. Često se viđamo i među nama nema zle krvi. Drago mi je što je postao veliki igrač - rekao je Federer.

Teniska legenda spava u KarlovcimaSve službe u Novom Sadu posvećene su švajcarskom teniseru Rodžeru Federeru, o kojem se vodi računa na svakom koraku. Na obezbeđenje koje ima verovatno bi pozavideli i predsednici najvećih zemalja sveta, a najbolji pokazatelj jeste to što je hotel u kojem je smešten Federer zaključan i niko sem švajcarske ekspedicije ne može da uđe u objekat.- Molim vas, morate da se udaljite, nikakve informacije ne možemo da vam damo. To je pravilo, a za sve ostalo morate da se obratite nekom drugom - rekao je radnik hotela „Prezident“.Na naše pitanje da li može da nam kaže šta jedu Federer i ekipa, dobilo smo odgovor:- To je tajna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track