ĐOKOVIĆ: Resetovao sam se posle prvog seta
Foto: AP

Indijan Vels

ĐOKOVIĆ: Resetovao sam se posle prvog seta

Tenis -
Drugi set bio je sasvim nova priča, resetovao sam se i rekao sebi da meč tek počinje. Vrlo dobnro sam odigrao i u trećem. Nadam se da ću u nastavku turnira moći da zadržim taj intenzitet, poručio je srpski teniser

INDIJAN VELS - Najbolji srpski teniser Novak Đoković, posle jutrošnje pobede protiv Hrvata Marina Čilića u osmini finala Indijan Velsa (1:6, 6:2, 6:3), rekao je da je verovao u preokret, uprkos katastrofalnoj igri u prvom setu.

Đoković je u tom periodu prepustio rivalu dva svoja servis gema i osvojio samo tri poena iz riterna.

"Bio sam mentalno smiren, bez obzira na lošu igru. Čilić je igrao sjajno, bio agresivan, neverovatno brz i precizan. Nisam mogao da napravim mnogo i bio sam primoran da se povučem", rekao je Đoković posle meča, a prenosi zvanični sajt turnira.

http://www.youtube.com/watch?v=LlXSnPcgVL8

"Drugi set bio je sasvim nova priča, resetovao sam se i rekao sebi da meč tek počinje. Vrlo dobnro sam odigrao i u trećem. Nadam se da ću u nastavku turnira moći da zadržim taj intenzitet", poručio je Đoković, koji je dobio i osmi međusobni duel sa Čilićem

Njegov rival u četvrtfinalu biće Francuz Žilijen Beneto, koga je dobio u svih šest prethodnih mečeva.

http://www.youtube.com/watch?v=Xgi5TsYqVTk

"Moramo da prihvatimo činjenicu da ostali napreduju i žele da pobede najbolje igrače. To je razlog zašto treniramo naporno, takmičimo se sa svima i želimo da ostanemo na vrhu. Teško je ostati na vrhu, ali sa druge strane to je dobro za tenis, imati različita lica kao pobednike turnira", zaključio je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track