Ana Ivanović: Neću još da rađam decu
Foto: Beta Ap

Sve dolazi u svoje vreme

Ana Ivanović: Neću još da rađam decu

Tenis -
Postati roditelj zastrašujuće je za ljude u mojim godinama, šaljivo je odgovorila Ivanovićeva na provokativno pitanje novinara

Još je mlada.Srpska teniserka Ana Ivanović bila je veoma raspoložena nakon prekjučerašnjeg trijumfa nad Marijom Šarapovom na turniru u Rimu, što su novinari umeli da iskoriste. Sedam godina je Ana čekala da skine skalp rivalki iz Rusije, a kad joj je to pošlo za rukom, nije bilo toga o čemu ne bi razgovarala. Originalan odgovorPričajući o brojnim zanimljivim temama, Ivanovićeva je zamoljena da kaže šta misli o tome da će Novak Đoković uskoro postati otac. Odgovor je bio više nego originalan i interesantan:- To je neverovatna stvar! Zastrašujuća za ljude u mojim godinama - rekla je lepa Srpkinja i izazvala salve smeha među novinarima.Kad je razgovor već krenuo tim opuštenim tokom, svi su poželeli da znaju hoće li se naša teniserka uskoro udavati i da li je spremna da ima decu.- Naravno, doći će vreme da se udam i imam decu. Oko mene se mnogi venčavaju. Svi imamo svoje puteve i prioritete i različito vreme za važne stvari. Niko ne može da zna kad će se nešto presudno desiti, ali verujem da sve dolazi u svoje vreme - poručila je Ivanovićeva.Vratite otete devojčiceAna Ivanović priključila se onlajn kampanji kojom se od lidera islamističke organizacije Boko Haram zahteva da vrati otete devojčice. Brojne poznate ličnosti su na društvenim mrežama objavile fotografije na kojima poziraju s papirom na kojem je ispisano haštag #bringbackourgirls.Pored Ane Ivanović, akciji se priključila i devojka Kristijana Ronalda Irina Šejk.

(G. F.)

Bravo, bravoUŠLA U POLUFINALENakon briljantnog trijumfa nad Šarapovom, Ana je imala nešto više problema u duelu sa Špankinjom Karlom Suarez Navaro. Posle velike borbe uspela je da slavi sa 6:4, 3:6, 6:4 i izbori plasman u polufinale, u kojem je čeka bolja iz duela Amerikanke Serene Vilijams i Kineskinje Šuaj Džang.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track