JELENA JANKOVIĆ PODRŽALA AKCIJU KURIRA: Glavu gore, narode moj
Foto: Kurir Štampano

Srpska teniserka se pridružila akciji „Hoću kući“

JELENA JANKOVIĆ PODRŽALA AKCIJU KURIRA: Glavu gore, narode moj

Tenis -
Ona se nada se da ćemo ostati složni i da ćemo nastaviti da pomažemo pogođenom stanovništvu

Zajedno smo jači!Srpska teniserka Jelena Janković podržala je akciju Kurira „Hoću kući! Pošalji poruku na 1003“ i pozvala sve ljude da u ovim teškim trenucima za našu zemlju budu složni.- Sada kada je našu zemlju zadesila velika tragedija, svi zajedno treba da se ujedinimo kako bismo pomogli ugroženom stanovništvu. U ovim trenucima smatram da je neophodno da se što veći broj uključi u akciju pružanja pomoći, naravno svako prema mogućnostima - poručila je Jankovićeva za Kurir sa Rolan Garosa i nastavila:- Kao i uvek, biću uz svoj narod i moju Srbiju jer samo tako možemo da pobedimo u ovoj bici. Drago mi je što se veliki broj ljudi uključio u akciju pomaganja najugroženijima i na taj način smo pokazali da možemo da budemo solidarni kad nam je najteže.Srpska teniserka se osvrnula na humanitarnu akciju koja je organizovana na terenima Rolan Garosa.- Svi zajedno uključili smo se u celu priču i na taj način smo hteli da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna. Srbiju u novijoj istoriji nije zadesila ovakva tragedija i zbog toga moramo da pokušamo da iz ove situacije izađemo još jači - kaže Jankovićeva, koja na kraju razgovora za Kurir šalje optimističnu poruku ljudima u otadžbini:- Pratim dešavanja u našoj zemlji i sad nam preostaje još teži posao, a to je obnova svih objekata koji su porušeni. Glavu gore, sigurna sam da će ceo narod biti uključen u ovu akciju.

Vajda u akciji KuriraNOLETOV TRENER UZ STANOVNIKE SRBIJEMarijan Vajda, trener Novaka Đokovića, takođe se uključio u akciju Kurira. Kad smo mu prišli i objasnili mu o čemu je reč, bez dvoumljenja se odazvao na našu molbu. Podsetimo, Kurirovu akciju podržali su gotovo svi sportisti u Srbiji, kao i Britanac Endi Mari.

RutinskiNOLE POBEDIO UZ ZABAVUNajbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je u prvom kolu Rolan Garosa Portugalca Žoaoa Sousu sa 3:0, po setovima 6:1, 6:2, 6:4.Meč je dva puta prekidan zbog kiše, a tokom jednog prekida Đoković je uspeo da zabavi publiku na stadionu „Filip Šatrije“.Đoković će u drugom kolu igrati protiv Francuza Žeremija Šardija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track