ROMANSA: Ana Ivanović sad ljubi fudbalera Nikolu Sarića?
Foto: Shutterstock

Nova veza najlepše srpske sportistkinje

ROMANSA: Ana Ivanović sad ljubi fudbalera Nikolu Sarića?

Tenis -
Teniserka u zagrljaju danskog fudbalera našeg porekla, koji je igrao i za Liverpul

Šuška se šuška - da Ana Ivanović ima novog dečka!Kako bruje teniski krugovi, lepa Srpkinja izabrala je još jednog sportistu, ovoga puta danskog fudbalera srpskog porekla Nikolu Sarića, koji je igrao i za Liverpul. Ana ne želi da joj se ponovi situacija iz prošle godine, kad je morala da raskine s košarkašem Ivanom Paunićem jer je pritisak javnosti bio prevelik. Mnogo grešakaZato je Nikola na Tviteru već obrisao neke poruke i fotografije, kao što je ona s Aninim bratom.Ipak, procurilo je! Ana i Nikola se viđaju, a nadamo se da će veza trajati duže od onih s Paunićem i Markom Stilitanom. Ona je priznala da je u prošlosti napravila mnogo grešaka, ali da je sada potpuno promenila razmišljanje o nekim životnim pitanjima.- Sada razmišljam u stilu: Bila sam tako glupa, previše sam se brinula. Ipak, kad si u tome, emocije te ponesu i teško je da jasno vidiš stvari. S druge strane, važno je biti svestan da to što si zabrinut ne rešava ništa. Potrebno je da preduzmeš nešto povodom svega, iako je to teško, ali to je jedini put - rekla je Ivanovićeva i dodala da bi znala šta da radi da je šest godina mlađa:Uživancija- Rekla bih sebi da se opustim i malo više uživam. U jednom trenutku pomisliš: „U redu, ovo je sjajno, ali ništa drugo ne radim u životu“. Nemam prijatelje. Bila sam mlada, toliko sam želela uspeh, i to je bio jedini način da ga postignem. Sada ne želim da ponovim greške. Mislim da mogu da budem uspešna čak i ako sebi priuštim lepu večeru ili nešto slično.

Zatelebasao se... Nikola Sarić
Zatelebasao se... Nikola Sarić

Nije odoleoSINKLAR MUVAO IVANOVIĆEVU?Poznati francuski di-džej Bob Sinklar pojavio se na žurki koja se održava pre prestižnog turnira u Vimbldonu. Sudeći po fotografijama, Bob se ludo zabavljao, a u jednom trenutku prišao je našoj teniserki i poljubio je u ruku. Na Tviteru je napisao:- Na crvenom tepihu s predivnom Anom Ivanović.

ČinjeniceSVI ANINI MOMCI- Fernando Verdasko (teniser) 2008.- Adam Skot (golfer) 2011.- Ivan Paunić (košarkaš) 2013.- Mark Stilitano (teniser i biznismen) 2013.- Nikola Sarić (fudbaler) 2014.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track