NOVI SKANDAL SA DROGOM: Džon Mekinro i pevačica Pritendersa duvali na Vimbldonu
Foto: AP

Ludilo van terena

NOVI SKANDAL SA DROGOM: Džon Mekinro i pevačica Pritendersa duvali na Vimbldonu

Tenis -
"Iznenadili bi ste se da znate šta je u vreme dok je bio aktivan igrač Džon radio van terena, kaže Krisi Hajnd

Skandal sa drogom ponovo kuca na vrata Džona Mekenroa, ali ovoga puta nije reč o njegovom sinu Kevinu, koji je nedavno imao problema sa drogom zbog čega je hapšen već o nekada najboljem teniseru sveta.

Rok pevačica i frontmen grupe Pritenders Krisi Hajnd je ispričala da su ona i Džon u vreme nadmetanja na Vimbldonu zajedno pušili marihuanu. I to ne sada kada slavni teniser radi kao trener i komentaror, već u periodu kada je ona bila veoma popularna, a on osvajao brojne titule, među kojima su i tri na Otvorenom prvenstvu Engleske.

"Iznenadili bi ste se da znate šta je u vreme dok je bio aktivan igrač Džon radio van terena. Sećam se jednom me je u vreme nadmetanja u Londonu pozvao da se sretnemo. Želeo je da se družimo, a znao je i da kod mene ima trave" ispričala je rokerka i dodala:

"Džon sjajno svira gitaru. U vreme dok sam bila aktivna pokušavala sam da ga nagovorim da počne da se bavi muzikom. Jer ima sve što se traži od jednog rokera. U toj vrsti muzike nije bitno da li ste dobri ili loši, važno je da imate izraženu ličnost", rekla je Krisi Hajnd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track