Ana Ivanović: Zavodim uz čašu vina!
Foto: Instagram

Srpska teniserka mami seksipilom

Ana Ivanović: Zavodim uz čašu vina!

Tenis -
Moj muškarac mora da bude iskren i inteligentan, neko s kim mogu da pričam satima, otkrila Ivanovićeva

Atraktivna srpska teniserka Ana Ivanović (25) pozirala je u seksi izdanju za jedan poznati svetski časopis! Srpkinja je pokazala sav svoj seksepil pred kamerama poznatog holivudskog fotografa Džona Rusoa, a priznala je i da se ne oseća baš opušteno dok radi foto-sešn ovog tipa.Zabavno snimanje- Obično se ne osećam baš prijatno kad radim ovakva snimanja, ali bilo je zabavno jer sam sa ekipom s kojom sam već sarađivala - rekla je Ivanovićeva.Atraktivna Beograđanka okarakterisana je u tekstu poznatog magazina kao najlepša teniserka sveta.- Sve žene vole kad im se kaže da lepo izgledaju, to laska, ali mi nije prioritet. Čudno je to u tenisu, nekad od vas očekuju da budete što ženstvenije, a nekad da ste više sportski tip. U svakom slučaju, ne postoji ništa seksepilnije od samopouzdanja.Na oduševljenje pripadnika muškog roda, Ana na fotografijama pozira u dva crna kupaća kostima pored bazena. Proteklih dana Ivanovićeva je svoje fanove obradovala fotkama sa odmora.- Ja sam veoma vesela osoba, volim da budem dobro raspoložena i okružena ljudima koje volim. Imam sve razloge da budem srećna, putujem po svetu i radim ono što me ispunjava. Ne mogu da zamislim sebe da se bavim bilo čim drugim osim igranja tenisa - rekla je Ana, a na pitanje kako zamišlja savršen izlazak s muškarcem iz snova izjavila je:Letnja večera- To je veoma lična stvar, ali letnje veče uz čašu vina zvuči kao najbolji plan. On mora da bude iskren, ljubazan i inteligentan, neko sa kim mogu da pričam satima.

WTA listaDVE SRPKINJE U TOP DESETSrpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović nalaze se među deset najbolje rangiranih igračica sveta na WTA listi, čime je naša zemlja od juče jedina na planeti koja može da se pohvali sa dve dame u ovoj eliti! Jankovićeva je zadržala devetu poziciju, dok je Ivanovićeva zauzela deseto mesto. Bojana Jovanovski je 32, Jovana Jakšić 128, slede Vesna Dolonc, koja je 141, i Aleksandra Krunić 146.

ATP listaKRAJINOVIĆEV SKOKPobedom na čelendžeru u Kortini srpski teniser Filip Krajinović popravio je svoj plasman na ATP listi za 22 mesta i od juče je 112. igrač sveta. Prvi je i dalje Novak Đoković, a među najboljih sto od srpskih tenisera tu je još samo Dušan Lajović na 61. mestu. Janko Tipsarević je 155, a Viktor Troicki je stigao do 468. mesta, što je u odnosu na prošlu nedelju bolji plasman za čak 157 mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track