ĐOKOVIĆ: Impresioniran sam Raonićem, ključ finala biće moj ritern
Foto: AP

Masters u Parizu

ĐOKOVIĆ: Impresioniran sam Raonićem, ključ finala biće moj ritern

Tenis -
Raonić trenutno igra najbolji tenis u karijeri, pobedio je Federera i Berdiha i sigurno će biti motivisan. Ključ u finalu će biti moj ritern, zaključio je srpski teniser

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je večeras da je zadovoljan plasmanom u finale Mastersa u Parizu i poručio da je spreman da odbrani trofej.

Srpski teniser je posle malo više od sat vremena igre pobedio Keija Nišikorija iz Japana sa 6:2, 6:3 u polufinalu turnira u Parizu.

"Bio je odličan meč, a ja nisam izgubio set do finala. Osećam se dobro, svež i spreman ulazim u duel sa Raonićem. Nišikori nije servirao najbolje, a razlog tome je verovatno umor. Bez obzira na to, odigrao sam koncentrisano i uradio ono što je trebalo. Fenomenalno sam servirao u važnim trenucima i to me raduje", rekao je Đoković za zvanični sajt turnira.

Đoković će u finalu igrati protiv Kanađina Miloša Raonića, koji je u polufinalu eliminisao Čeha Tomaša Berdiha.

"Impresioniran sam Raonićem, koji ima jedan od najboljih servisa svetu. Odlično se kreće za nekoga te visine i dosta je napredovao u igri sa osnovne linije. Trenutno igra najbolji tenis u karijeri, pobedio je Federera i Berdiha i sigurno će i sutra biti motivisan. Ključ u finalu će biti moj ritern", zaključio je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track