BASTIJAN RADI ANI IZA LEĐA: Švajnštajger želi da se pomiri sa bivšom devojkom?
Foto: Profimedija, Mar

Fudbaleru samo Sara u mislima

BASTIJAN RADI ANI IZA LEĐA: Švajnštajger želi da se pomiri sa bivšom devojkom?

Tenis -
Nemački magazin navodi da je Bastijan sve ovo radio iza Aninih leđa i pitaju se da li je Ivanovićeva samo utešna nagrada za Švajnštajgera, koji nije dobio ženu koju je želeo

MINHEN - Fudbaler Bajerna i nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger želi da se vrati bivšoj devojci Sari Brander iako je u vezi sa srpskom teniserkom Anom Ivanović.Nemački magazin "Klozer" donosi ekskluzivnu priču u kojoj tvrdi da je slavni fudbaler pokušao da stupi u kontakt sa Sarom. Švajnštajger je navodno slao sms poruke bivšoj devojci u kojima je tražio da mu Sara oprostio što ju je prevario sa srpskom teniserkom.Međutim, izvori bliski manekenki tvrde da Sara ne može da oprosti prevaru i da je mnogo boli to što joj je Bastijan uradio, jer je imala velika očekivanja od ove veze. Ona je odbila da se pomiri sa fudbalerom Bajerna.Nemački magazin navodi da je Bastijan sve ovo radio iza Aninih leđa i pitaju se da li je Ivanovićeva samo utešna nagrada za Švajnštajgera, koji nije dobio ženu koju je želeo.

Izvor blizak nemačkom fudbaleru ističe da je Ivanovićeva drugi izbor fudbalera Bajerna i pita se šta će da bude ako se Sara u međuvremenu predomisli i pristane da se pomiri sa Bastijanom, pošto oboje žive u Minhenu, dok Ana putuje svetom sa turnira na turnir.Švajnštajger je odlučio da pauzu u Bundesligi iskoristi da bi bio uz Ivanovićevu, koja na turnirima u Australiji počinje novu sezonu. Naša teniserka će prvo igrati na turniru u Brizbejnu, a potom i na Australijan openu u Melburnu.Bastijan je bodrio Anu na treninzima, a potom su fotografisani kako uživaju na australijskim plažama. Ana i Bastijan su započeli svoju vezu tokom Ju-Es opena prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track