VELIKANI: Nole pričao Bekamu o svom sinu Stefanu

Naš as i slavni Englez ćaskali u Melburnu

VELIKANI: Nole pričao Bekamu o svom sinu Stefanu

Tenis -
Australija je prelepa zemlja, ali je predaleko da bi beba sa mnom doputovala, kaže Ðoković. Nadam se da će jednog dana moj sin stajati u publici i aplaudirati mi

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković nalazi se u Melburnu, gde se priprema za prvi grend slem sezone - Australijen open, a vreme između treninga i druženja s fanovima srpski as iskoristio je i da malo proćaska s legendarnim britanskim fudbalerom Dejvidom Bekamom.Nole je fotku koja je ovekovečila susret s bivšim fudbalerom objavio na Instagramu uz poruku:- Morao sam malo da se družim s Bekamom.Prvi reket sveta otkrio je australijskim novinarima i da je rođenjem sina dobio novu motivaciju da bude što bolji na terenu jer jedva čeka dan kada će ga Stefan bodriti s tribina.- Australija je prelepa zemlja, ali je predaleko da bi beba putovala ovamo. Ali bez obzira na to što nije tu, Stefan je moja nova motivacija i inspiracija jer se nadam da će jednog dana on stajati u publici i aplaudirati mi - rekao je srpski as i dodao:- Život mi je se promenio zbog velike odgovornosti koju donosi dete, ali tu je takođe i novi osećaj radosti, sreće i ljubavi.Australijen open počinje u ponedeljak 19. januara, a Nole će juriti svoju osmu grend slem titulu, petu na terenima u Melburnu, pošto je ovaj turnir osvajao već 2008, 2011, 2012 i 2013. godine. Prošlog januara Ðokovića je u četvrtfinalu eliminisao Stanislas Vavrinka, tako da ove godine brani samo 360 ATP poena.

ATP i WTAFEDERER SMANJIO ZAOSTATAK, ANA OPET PETA, JELENA 15.Novak Ðoković zadržao je prvo mesto na najnovijoj ATP rang-listi, ali je drugoplasirani Švajcarac Rodžer Federer znatno smanjio zaostatak. Nole sada ima 11.405 bodova, 1.530 bodova više od Federera. Ana Ivanović vratila se na peto mesto najnovije WTA liste, a plasman je popravila i Jelena Janković, trenutno 15. na svetu.

PoklonBEBI-BODI ZA STEFANATeniski klub Kendal iz Australije na interesantan način pružio je podršku Novaku Ðokoviću pred početak prvog grend slema u sezoni. Napravili su bodi za bebu s natpisom „Kendal i Stefan navijaju za Novaka na Australijen openu“. Fotografiju su iz ovog teniskog kluba objavili na Tviteru, čime su oduševili Novakovu suprugu Jelenu, koja im se na ovom gestu i zahvalila.- To je preslatko, hvala vam - napisala je Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track