KLADIONICA: Ko će pre da dobije dete, Ivanovićeva ili Đoković?
Foto: REUTERS

Dali kvote na privatni život sportista

KLADIONICA: Ko će pre da dobije dete, Ivanovićeva ili Đoković?

Tenis -
Hit Među zanimljivijim ponudama najviše pažnje verovatno privlači ogromna kvota na to da će „orlovi“ igrati na Evropskom prvenstvu

Ako mislite da najlepša srpska teniserka neće stati pred matičara u naredne četiri godine i da će drugo dete Novaka Đokovića takođe biti muško, možete na uloženih 1.000 dinara zaraditi 5.760 a da pritom ne morate juriti da uplatite ovakav tiket u nekoj stranoj kladionici!Naime, srpske kladionice, a pre svih „Meridijan“, počele su da kopiraju britanske, pa su u svoju ponudu ubacile klađenje na skoro svaki detalj iz privatnog života vrhunskih domaćih sportista. Tako u ponudi postoji čak 12 imena koja će najbolji teniser sveta dati svom sledećem detetu. Prema mišljenju kladionica, najveće su šanse da se Stefanov brat zove Nemanja, a sestra Katarina, dok oni koji jure iznenađenje i velike kvote imenima poput Višeslav, Adam, Bogoljub mogu zaraditi i 50 puta više od uloženog.

Sve je na Švajniju... Ana Ivanović
Sve je na Švajniju... Ana Ivanović

Osim Novaka, „Meridijan“ se bavi i trudnoćom Ane Ivanović i pevačice Nataše Bekvalac. Najboljoj srpskoj teniserki ne predviđaju da će ostati u drugom stanju do 1. januara 2019, dok je ključna godina za drugo dete „lepe Nate“ 2016. Ma koliko nezamislivo zvučalo da će štoper Intera Nemanja Vidić završiti karijeru u Crvenoj zvezdi, kladionice vam ipak ostavljaju i tu mogućnost. Ako verujete u čuda i prelazak Vide na stadion „Rajko Mitić“, možete zaraditi 40 puta veću sumu, a inkasiraćete isto toliko novca ako Zvezda zaigra u Ligi šampiona.Ipak, možda najzanimljivi fiks je svakako odlazak reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Iako „orlovima“ u preostalih pet mečeva slede gostovanja u Portugalu, Danskoj i Albaniji, a vi i pored toga verujete u Ćurčićeve izabranike, možete šest puta uvećati kućni budžet ako se Srbija nađe među 24 selekcije u Francuskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track