SRBIN TUŽAN POSLE PODVIGA: Zimonjić slavio protiv Federera, ali  će to malo ko videti
Foto: Fonet

ATP Indijan Vels

SRBIN TUŽAN POSLE PODVIGA: Zimonjić slavio protiv Federera, ali će to malo ko videti

Tenis -
Tužno je kad se mečevi poput ovih ne snimaju, nema televizijskih prenosa ili isečaka najboljih momenata, rekao je Zimonjić

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski pobedom su startovali na Masters turniru u Indijan Velsu, pošto su savladali švajcarski dubl Rodžer Federer - Mikael Lamer sa 6:3, 3:6, 11:9.

Protivnici Zimonjiću i Matkovskom u 2. kolu biće Tanasi Kokinakis (Australija) i Endi Marej (V. Britanija) koji su pobedili holandsko-rumunsku kombinaciju Žan-Žilijen Rojer / Orija Tekau sa 6:3, 7:5.

"Tužno je kad se mečevi poput ovih ne snimaju, nema televizijskih prenosa ili isečaka najboljih momenata - kada jedan Rodžer Federer igra u dublu. Indijan Vels je idealno mesto da se prenose i mečevi dubla, pošto se mnogo vrhunskih singl tenisera takmiči", poručio je, pomalo razočarano, Zimonjić posle meča.

Viktor Troicki je završio učešće u Indijan Velsu pošto je, posle eliminacije u singlu, poražen i u dublu. Njega i Španca Tomija Robreda savladao je britansko-rumunski par Dominik Inglot / Florin Mergea sa 6:3, 6:2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track