MAŠA BRANI RAFU: Šarapova veruje da je žreb teže pao Đokoviću nego Nadalu
Foto: AP

Ruskinja ne da na Španca

MAŠA BRANI RAFU: Šarapova veruje da je žreb teže pao Đokoviću nego Nadalu

Tenis -
Bujica reči tekla je iz usta lepe ruske teniserke dok je odgovarala kritičarima Rafaela Nadala

Ruska teniserka Marija Šarapova stala je u odbranu Rafaela Nadala, koji se našao na meti kritika svetske javnosti zbog loših igara i rezultata u poslednje vreme.

"Ljudi toliko mnogo očekuju od Rafe, naročito u ovo doba godine. A kada izgubi nekoliko mečeva, pojave se brojni znakovi pitanja pored njegovog imena. To je nepoštovanje. On je neverovatan šampion i nema nijednog razloga da opet ne bude uspešan na Rolan Garosu. Neverovatna je i njegova volja da nastavi sa uspesima, ali i sa dokazivanjem sebi. Zato mi je cela ta situacija tužna, jer da sam ja na njegovom mestu, bila bih kompletan i zadovoljan igrač. A on i dalje melje i demantuje glasine", rekla je Šarapova, koja na Rolan Garosu brani titulu osvojenu prošle godine.

Danas je u Parizu, a i u kompletnoj svetskoj teniskoj javnosti, udarna vest ishod žreba u muškom singlu, jer će se, ako doguraju dotle, Đoković i Nadal sresti u četvrtfinalu.

"Ne mislim da će se to negativno odraziti na Rafu, jer je on ovde došao da odbrani titulu, i na to će i ići ko kog da mu je rival. Ovo će, po mom mišljenju, na pomenuti način više uticati na Novaka nego na Rafu", rekla je Šarapova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track