Srpkinje odradile prvi trening u Moskvi
Foto: Beta

Fed kup

Srpkinje odradile prvi trening u Moskvi

Tenis -
Pre izlaska na teren u duhu Vaskrsa organizovano je kucanje jajima u srpskoj svlačionici, a pobedu je odneo španer našeg tima Vlada Zakanj
1 / 4 Foto: BETA

MOSKVA - Teniska FED kup reprezentacija Srbije odradila je prvi trening u Moskvi, gde će narednog vikenda igrati protiv Rusije u polufinalu Svetske grupe ovog takmičenja.

"Sinoć je stigla cela ekipa, Jelena je ovde još od nedelje. Jutros smo odradili prve treninge u hali, konkretno Bojana i Jelena. Teren je još uvek mekan, jer je u pitanju šljaka i verujem da će je do meča organizator malo bolje pripremit. Po podne će nam se na treningu priključiti i Aleksandra Krunić, sutra dolazi Ana Ivanović i od četvrtka će cela ekipa biti na okupu", kazao je Vraneš novinarima u Moskvi.Jelena Janković rekla je da očekuje bolju podlogu do kraja nedelje.

"Tu su sada Bojana i Aleksandra, atmosfera je dobra. Svi se lepo slažemo i pripremamo za predstojeće mečeve. Počela sam saradnju sa trenerom Željkom Krajanom i kondicionim trenerom Dejanom Vojinovićem. Želim da napredujem, da poboljšam svoju igru i vratim se u vrh. Videćemo kako će se sve odvijati, trenutno smo na probnom radu i ovo je tek početak", istakla je Jankovićeva.

Pre izlaska na teren u duhu Vaskrsa organizovano je kucanje jajima u srpskoj svlačionici, a pobedu je odneo španer našeg tima Vlada Zakanji.

"Mi ćemo pokušati da se što bolje pripremimo, da se naviknemo na podlogu što je moguće bolje, u sredu će nam se priključiti i Ana. Mi smo veoma pozitivne i verujemo u pobedu", zaključila je Bojana Jovanovski.Duel Rusija - Srbija igra se u subotu i nedelju. Prvog dana od 13 sati po našem vremenu igraju se dva singla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track