SVE ZA LJUBAV: Švajnštajger uz Anu naučio pesme BG sindikata!
Foto: Dragan Kadić

Nemac zavoleo sve srpsko

SVE ZA LJUBAV: Švajnštajger uz Anu naučio pesme BG sindikata!

Tenis -
Fudbaler minhenskog Bajerna zahvaljujući našoj teniserki odlepio na muziku i pesme popularnog hip-hop benda

Bastijan Švajnštajger, dečko Ane Ivanović, zaluđen je muzikom našeg popularnog hip-hop benda Beogradski sindikat. Ivanovićeva mu je često prevodila reči poznate grupe, koje nisu ostavile ravnodušnim nemačkog fudbalera.Tim povodom nazvali smo Boška Ćirkovića Škaba, člana ovog benda, koji je bio iznenađen kad smo mu rekli da je Bastijan zavoleo muziku koju izvodi Beogradski sindikat.

Velika čast- Stvarno nisam znao. Počastvovan sam - počeo je Škabo razgovor za Kurir i nastavio:- Baš mi je drago što mu se svidela naša muzika i što razume reči. To je kompliment, lepo je čuti kad tako uspešan čovek uživa uz muziku koju mi izvodimo. Prijaju nam takve stvari. Bilo ko da kaže da voli ono što mi radimo, to nam imponuje, pogotovo ako je najbolji u svom poslu. Švajnštajger je veliki fudbaler, jedan od najboljih na svetu, što još više daje na značaju.

Ne pevamo na nemačkomNa pitanje da li možda sada namerava da s ostatkom ekipe iz grupe napravi neku pesmu na nemačkom jeziku, odgovorio je:- To je nemoguće, niko od nas ne zna nemački. Nema potrebe, zaista. Hvala Ani što mu prevodi reči naših pesama, pa nek nastave da nas slušaju - zaključio je Škabo.

Beogradski sindikatŠKABO: ŽELIM IM SREĆUŠkabo, član Beogradskog sindikata, upoznat je, naravno, s tim da su Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović skoro godinu dana u ljubavnoj vezu.- To je super, šta drugo da kažem. Bitno je da su njih dvoje srećni i neka tako i ostane - poručio je Škabo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track