UŽIVAJU NA NOVAKOVIM MEČEVIMA: Svetske face se dive Srbinu!
Foto: Reuters

Džet-set

UŽIVAJU NA NOVAKOVIM MEČEVIMA: Svetske face se dive Srbinu!

Tenis -
Srpski teniser na pragu da obori rekord po broju slavnih ličnosti na mečevima. Bekam poslednji uživao u Novakovim čarolijama

Srpski teniser Novak Ðoković jedan je od najpopularnijih sportista na svetu.

Nikol Kidman
Nikol Kidman

U prilog takvoj konstataciji ide i činjenica da su njegove mečeve gledali svetski državnici i političari, poznati glumci, muzičke zvezde i mnogi drugi. Nole je čak sa nekim od njih i privatno prijatelj.

Džej Zi i Bijonse
Džej Zi i Bijonse

Popularniji nego ikadČini se da je američki glumac Robert de Niro prvi među slavnima počeo da prati uživo mečeve prvog reketa sveta, i to još 2007. godine na US Openu, kada Novak nije bio popularan kao danas, a sada se ceo svetski džet-set utrkuje da gleda njegove duele.

Princ Vilijam i Kejt Midlton
Princ Vilijam i Kejt Midlton

Na stotine poznatih gledalo je Ðokovićeve mečeve, od Samjuela L. Džeksona (glumac), Majkla Daglasa (glumac), Ketrin Zite Džons (glumica), Hjua Granta (glumac), Pafa Dedija (muzičar), Džastina Timberlejka (muzičar), Roberta Radforda (glumac), Klifa Ričarda (muzičar), Bijonse (pevačica), Bena Stilera (glumac), Dajane Ros (pevačica), Aleka Boldvina (glumac), Zlatana Ibrahimovića (sportista), Kobija Brajanta (sportista), princa Vilijama i Kejt Midlton, Luisa Hamiltona (automobilista), Radeta Šerbedžije (glumac), Nikol Kidman (glumica), Dijega Maradone (sportista)...

Dejvid Bekam
Dejvid Bekam

Robert de Niro je u nekoliko navrata izjavljivao da je veliki navijač Novaka Ðokovića.

Robert de Niro: Veliki sam navijač Novaka Đokovića, upoznao sam ga u jednom njujorškom restoranu
Robert de Niro: Veliki sam navijač Novaka Đokovića, upoznao sam ga u jednom njujorškom restoranu

Ima sve više navijača- Veliki sam navijač Novaka Ðokovića i Srbije. Ko zna, možda sam i poreklom Srbin. Noleta sam upoznao u jednom restoranu u Njujorku. Prišao mi je sa molbom da se upoznamo. Posle toga postali smo prijatelji - otkrio je Robert de Niro.

Semjuel L. Džekson
Semjuel L. Džekson

Zlatan Ibrahimović i Novak Ðoković su i privatno izuzetno bliski, pa jedan drugog zovu „brate“.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Ketrin Zita Džouns  i Majkl Daglas
Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas

Danas polufinaleĐOKOVIĆ 12GASKE 1Novak Ðoković igra danas (14.00, RTS 2) protiv Francuza Rišara Gaskea za novo finale Vimbldona. Dosadašnji skor je 12:1 u Noletovu korist.- Veliki uspeh Gaskea je to što je uspeo da u pet setova pobedi Vavrinku, koji je u neverovatnoj formi. Mnogo je napredovao. Očekujem neizvestan meč s njim jer igra raznovrsno, dobro i u odbrani i u napadu, unapredio je servis. Daću sve od sebe da se ponovo plasiram u finale - kazao je Ðoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track