NADAL: Mentalno sam stabilan posle pobede u Hamburgu

Španac optimista uoči Rodžers kupa

NADAL: Mentalno sam stabilan posle pobede u Hamburgu

Tenis -
Sada imam više uspona i padova po pitanju psihičke snage. To nije bio slučaj u Hamburgu i dobro mi ide, rekao je deveti teniser sveta

BEOGRAD - Španski teniser Rafael Nadal izjavio je danas da se psihički dobro oseća posle osvajanja titule u Hamburgu. Nadal je prošle nedelje doputovao u Kanadu gde će učestvovati na Rodžers kupu u Montrealu. On će 10. put igrati na tom turniru i boriće se za treću titulu na Rodžers kupu.

"Srećan sam zbog svih stvari koje su mi se za 10 godina dogodile na Rodžers kupu. Proveo sam 10 fantastičnih godina i lepo je vratiti se na turnir koji sam osvajao dva puta", rekao je Nadal za sajt ATP.

Bivši prvi teniser sveta u turnir ulazi sa mnogo samopouzdanja, posle osvajanja titule u Hamburgu.

"Radi se o tome da prilagodite svoj tenis (turnirima). Na drugačiji način udarate lopticu, ali to je tenis. Imao sam pozitivnu nedelju u Hamburgu. Mentalno sam bio stabilan cele nedelje, a to mi nije često uspevalo ove sezone. Sada imam više uspona i padova po pitanju psihičke snage. To nije bio slučaj u Hamburgu i dobro mi ide", rekao je deveti teniser sveta.

Takmičenje na turniru u Montrealu Nadal će početi sa pobednikom duela domaćeg tenisera Filipa Peliva i Ukrajinca Sergeja Stahovskog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track